Сънувате ли тези сънища? Значи нещо в живота ви не е наред

Сънувате ли тези сънища? Значи нещо в живота ви не е наред

Кошмарите са най-ясният сигнал, че в ежедневието ви има нещо, което ви притеснява, а според последни изследвания има няколко основни сънища, по които може да разберете, че не се чувствате добре.

1

Лоши Сънища

Лоши Сънища - Последните заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Лоши Сънища. Материали за Лоши Сънища от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Лоши Сънища.
Лоши Сънища - Защо странните сънища ни тресат по пълнолуние

Защо странните сънища ни тресат по пълнолуние

23.01.201603758

Установено е, че дните от седмицата и сезоните по никакъв начин не влияят на съдържанието на това, което сънуваме. Но в дните и по време на пълнолуние те се променят и стават, меко казано, странни.

Лоши Сънища - Стрес и хоръри предизвикват кошмарите

Стрес и хоръри предизвикват кошмарите

24.10.201501953

Кошмарите спохождат всеки от нас. Има редица причини, които предразполагат това явление. Като например стресиращи събития или напрежение по време на работния ден.

Лоши Сънища - Защо ни връхлитат кошмари и какво означават те?

Защо ни връхлитат кошмари и какво означават те?

25.09.201502569

Кошмарите се делят на две категории - посттравматични кошмари и стресиращи сънища, причинени от заобикалящата среда. Последните имат митологичен/фантастичен корен и често могат да бъдет причинени дори и от страшен филм, който сте гледали.

Лоши Сънища - Кошмари ни преследват заради пикантната вечеря

Кошмари ни преследват заради пикантната вечеря

22.09.20150978

Любителите на пикантни храни може да се наложи да преосмислят вкусовите си предпочитания - поне що се отнася да пикантна вечеря. Консумацията на пикантни храни и напитки непосредствено преди сън може да предизвикат кошмари.

Лоши Сънища - Най-често срещаните кошмари

Най-често срещаните кошмари

30.07.201502584

Всеки от нас е сънувал кошмари. Ново изследване сочи, че всъщност много от тях са сходни при повечето хора. Възможно е те да са просто плод на подсъзнанието и да нямат обяснение, но в много от случаите имат точно определено значение и тълкуване.

Лоши Сънища - Сънищата на мъжете и на жените са коренно различни

Сънищата на мъжете и на жените са коренно различни

01.04.201501931

Изследване на учени от факултета по психология към университета в Монреал показа, че мъжете и жените имат коренно различни сънища. Докато жените сънуват романтика, мъжките сънища са подчинени на агресията.

Лоши Сънища - Сънищата, които предсказват нещастие

Сънищата, които предсказват нещастие

20.03.2015028251

Вярва се, че много от сънищата ни са пророчески и предсказват бъдещи събития. За някои от виденията се казва, че с точност мога да предупредят за наближаващо нещастие.

Лоши Сънища - Какво означава, ако сънуваш раздяла

Какво означава, ако сънуваш раздяла

29.05.2014085878

Когато сънувате раздяла с любимия човек, това означава, че в реалността двамата ще сте заедно за много дълго време. Връзката ви ще е много силна и нищо няма да й попречи. Голяма е вероятността за скорошен брак.

Лоши Сънища - Нощните кошмари - сигнал за реален проблем

Нощните кошмари - сигнал за реален проблем

20.03.2014027839

За една нощ човек преживява около 6 цикъла сънища, всеки от които може да продължи до 2 часа. Събуждайки се след неприятен сън, човек изпитва напълно реално чувство за страх.

Лоши Сънища - Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

18.03.2014070901

Тялото се опитва да сигнализира за болести с образи във вашия сън. Вижте виденията и кошмарите какво означават. Не винаги обаче кошмарите са опасни.