Левичарите са по-добри във вербалното общуване заради своето ДНК

Левичарите са по-добри във вербалното общуване заради своето ДНК

Природата ни е създала с по-добре развита дясна ръка. Затова, когато вършим основните дейности, водеща е десницата. При писане пък работи само тази ръка.

1

Левичари

Левичари - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Левичари. Любопитни статии за Левичари от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Левичари.
Левичари - Левичарите - забележити гении и политически лидери

Левичарите - забележити гении и политически лидери

13.08.2018156525

Гениите и политическите лидери са левичари. Светът е управляван от леваци, които са се превърнали в едни от най-могъщите люде на планетата.

Левичари - Защо левичарите умират по-рано?

Защо левичарите умират по-рано?

04.08.201522990

Има много митове относно левичарите. Един от тях, е че те живеят с около 9 години по-малко от хората, които пишат с дясната ръка. Но дали този мит отговаря наистина и какви са причините за подобно стечение на обстоятелствата.

Левичари - През Средновековието горели левичарите на клада

През Средновековието горели левичарите на клада

05.12.201352518

Статистически погледнато, седем на сто от хората се раждат леваци. На много от тях още от деца е наложено да пишат с дясната ръка. Един от най-известните хора, боравещи с лявата ръка, бил Леонардо да Винчи.

Левичари - Лявото или дясното полукълбо на мозъка доминира?

Лявото или дясното полукълбо на мозъка доминира?

13.07.2013118331

Експериментите с хора, на които мозъкът им е бил разрязан. Такава операция се извършва при епилептиците, за да се намалят пристъпите. Връзка между левичарите и двете полукълба на мозъка.

Левичари - Левичарите живеят със 7 години по-малко

Левичарите живеят със 7 години по-малко

02.05.2013274822

Резултатите показват, че пишещите с дясната ръка са по-умни от левичарите. Излиза, че левичарите не само имат проблеми с научаването на едно или друго, но и са склонни към дислексия.

Левичари - Ескимосът левичар е магьосник

Ескимосът левичар е магьосник

29.10.201124170

Ескимосите смятат, че левичарите са магьосници. Мозъкът на левичарите обработва емоциите по различен начин от десняците. Левичарите са по-възприемчиви към отрицателни емоции като гняв.

Левичари - Някои митове и факти за хората левичари

Някои митове и факти за хората левичари

14.01.20113120108

Знаете ли. . основно мъжете са левичари, левичарите живеят по-малко, страдат повече от епилепсия и аутизъм, смятат ги за непохватни. Личности като Жана Д’Арк, Юлий Цезар и Барак Обама са левичари.

Левичари - Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

21.09.2010256629

Гениите и политическите лидери са леваци. Сред тях са Александър Македонски, Наполеон, Клинтън, Юлий Цезар и др. Нима левичарите са надарени с дарба? Вижте какво казва астрологията.

Левичари - Левичарите виждат света различен

Левичарите виждат света различен

13.09.20101910391

Левичарите виждат света по различен начин от хората, които използват активно дясната си ръка. Левичарите са по-податливи на алергии и депресии и по-често получават травми.

Левичари - Жените помнят лица по-добре от мъжете

Жените помнят лица по-добре от мъжете

08.07.201001499

Жените умеят да разпознават лица много по-добре от мъжете. Като тях в това отношение са гейовете и мъжете-левичари. Според учените това се дължи на отзивчивост към емоциите на другите.