Петър Дънов: Знам откъде идва силата на Кръстова гора!

Петър Дънов: Знам откъде идва силата на Кръстова гора!

Петър Дънов, познат с прозвището Учителят, е успял да разгадае тайната на местността Кръстова гора. Още през 30-те години на миналия век той е оценил истинската мощ на мястото.

1

Кръстова Гора

Кръстова Гора - Последните заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Кръстова Гора. Нашите статии за Кръстова Гора от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Кръстова Гора.
Кръстова Гора - Навръх Кръстовден се случи чудо с нямо дете

Навръх Кръстовден се случи чудо с нямо дете

13.09.20170773

Нямо дете проговорило, след като пило от лековитата вода на аязмото в Кръстова гора малко преди православните християни да посрещнат Кръстовден. За чудото разказва отец Серафим пред вестник Телеграф.

Кръстова Гора - Силата на Кръстова гора идва от Космоса

Силата на Кръстова гора идва от Космоса

17.09.201602436

Кръстова гора е едно от най-тайнствените места у нас, където редица хора са намерили изцеление дори на страшни заболявания като рак.

Кръстова Гора - Чудо в Кръстова гора – нямо момиченце проговори

Чудо в Кръстова гора – нямо момиченце проговори

15.09.201407066

4-годишно момиченце проговорило за първи път навръх Кръстовден след прекарани 3 дни и 3 нощи в местността Кръстова гора. Близките смятали детето за нямо и вярата ги накарала за отведат го на святото място.

Кръстова Гора - Легендите и енергийната магия на Кръстова гора

Легендите и енергийната магия на Кръстова гора

14.09.2014020863

Кръстовата гора е едно от най-мистичните места в нашата страна. Според легендите на това място е скрит част от кръста, на който е бил разпнат Исус Христос, но никой не знае точното му местоположение.