Като по чудо! Момче се съживи на собственото си погребение

Като по чудо! Момче се съживи на собственото си погребение

Истински библейски феномен се е разиграл в Индия. По време на погребението си 17-годишно момче, смятано на мъртво, отворило очи и се върнало към живота само няколко часа, преди да бъде кремиран, съобщава Times of India.

1

Кремация

Кремация - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Кремация. Материали за Кремация от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Кремация.
Кремация - Стоунхендж се оказа гробница на крале от Каменната ера

Стоунхендж се оказа гробница на крале от Каменната ера

09.05.20160558

Монолитните скали на древния Стоунхендж са вдъхновили стотици митове и легенди за отминало величие, мистицизъм и магия. Въпреки вече близо столетните изследвания на учени и археолози и опитите им да разплетат мистерията около това място

Кремация - Ново 20: Погребение на Луната предлага фирма срещу 12 бона

Ново 20: Погребение на Луната предлага фирма срещу 12 бона

20.09.20150540

Вечен покой на Луната предлага фирма за погребани услуги, които срещу заплащане от 12 000 долара ще кремират и отнесат до естествения спътник на Земята останките на починалите ви близки.

Кремация - Странни погребални обреди от цял свят

Странни погребални обреди от цял свят

14.09.201203940

В САЩ покойниците могат да бъдат превърнати в диаманти след кремация, а в Индия практикуват Сансара - тринадесет дни въздържание от храна, което води до смърт.

Кремация - Археолози откриха селото на строителите на Стоунхендж

Археолози откриха селото на строителите на Стоунхендж

14.12.200802330

Археологическа експедиция на Шефилдския университет, откри най-голямото неолитно поселение на територията на Великобритания, в което са живели и строителите на култовия комплекс Стоунхендж.