Краят на Света

Краят на Света

С края на света се постоянно спекулира, но колко правдоподобни са наистина историите за края на света? Вижте какво казва библията и световните конспирации по въпроса.
Живееш на екологичен кредит! Земните ресурси вече са изчерпаниЖивееш на екологичен кредит! Земните ресурси вече са изчерпаниНа 10 май изчерпихме ресурсите, които планетата дава на човечеството в рамките на една година. Това отне по-малко от 6 месеца. Тревожната тенденция – всяка година тази дата настъпва все по-рано
Учените смятат, че екологичният Армагедон е неизбеженУчените смятат, че екологичният Армагедон е неизбеженАрмагедон е библейско понятие, с което се назовава последната битка между Бога и Сатаната. Това е битка на края на времето, която ще реши съдбата на света. Какво обаче е екологичният Армагедон?
В Тайните архиви на Ватикана се крие всичко! Предсказват края на светаВ Тайните архиви на Ватикана се крие всичко! Предсказват края на светаЗа края на света се говори непрекъснато, а с темата има много общо и Ватикана. Тайните архиви на Ватикана предсказват много световни трагедии
Краят на цивилизацията ни иде! Предрече го компютърКраят на цивилизацията ни иде! Предрече го компютърАпокалиптична картина за бъдещето на човешката цивилизация успя да обрисува компютъра програма. Светът, какъвто го познаваме сега, скоро ще спре да съществува.
Ясновидец: Апокалипсис и Третата световна идват, крийте се в България!Ясновидец: Апокалипсис и Третата световна идват, крийте се в България!Кшищоф Яцковски прави своята прогноза в 10 минутен клип. В него той говори за себе си в 3 лице и съветва поляците как да постъпят в ситуация на нова глобална война. В него е упоменато къде поляците могат да намерят спасение, ако избухне Трета световна
Оракул Елиаху Залман: Турция и Русия са на прага на АпокалипсисОракул Елиаху Залман: Турция и Русия са на прага на АпокалипсисСмразяващото пророчество на оракул Елиаху Залман смразява кръвта. Според Всевиждащия Русия и Турция скоро ще започнат апокалиптична война, която ще засегне цялата планета.
Побързайте с недовършените дела! Краят на света идва до дниПобързайте с недовършените дела! Краят на света идва до дниАко имате недовършени дела, сега е времето да разчистите сметките си. Според феновете на конспирациите краят на света наближава и ни остават броени дни живот.
Краят на света дойде: Бременна овца роди АнтихристаКраят на света дойде: Бременна овца роди АнтихристаКраят на света е близо. Бременна овца в Африка роди. Това, което излезе от нея, накара селяните да рухнат на колене в молитви.
Край: Светът свършва на 24 юни тази година!Край: Светът свършва на 24 юни тази година!Краят е близо. Светът ще свърши на 24 юни. Датата за края на света е посочена в Библията, и по-точно в глава 13:5. В нея се казва. . .
Статистика: Човечеството изчезва след 200 години!Статистика: Човечеството изчезва след 200 години!Човечеството ще загине и това е неминуемо. Вселената мълчи, а това говори, че сме единствени, неповторими, но и неразумни.