Как да се отървем от кошмарите?

Как да се отървем от кошмарите?

Често това са сънища, в които собственият живот или този на близък човек е застрашен. Сънуващият има усещането за безнадеждна ситуация и за невъзможност да се защити.

1

Кошмарни сънища

Кошмарни сънища - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Кошмарни сънища. Нашите статии за Кошмарни сънища от древността до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Кошмарни сънища.
Кошмарни сънища - Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

18.03.2014870203

Тялото се опитва да сигнализира за болести с образи във вашия сън. Вижте виденията и кошмарите какво означават. Не винаги обаче кошмарите са опасни.

Кошмарни сънища - Кошмарите ни измъкват от опасни ситуации

Кошмарите ни измъкват от опасни ситуации

14.03.2014010267

Кошмарните сънища създават особени нервни връзки на подсъзнанелно ниво, които подпомагат реакцията на хората в опасни внезапни житейски ситуации.

Кошмарни сънища - Как да се избавим от хроничните кошмари

Как да се избавим от хроничните кошмари

05.12.201303120

Резултатите от последните проведени изследвания са показали, че 5 процента от населението почти всяка вечер сънуват кошмари без да имат някакви травми или психически заболявания.

Кошмарни сънища - Какво означават кошмарите, които сънуваме най-често

Какво означават кошмарите, които сънуваме най-често

21.10.201307019

Сънищата са въпрос който занимава човечеството от най-древни времена. Хиляди учени са посветили години от живота си, за да изследват появата, природата и значението на подсъзнателните видения.

Кошмарни сънища - Вредата от сънищата

Вредата от сънищата

25.10.201205806

Специалистите от Цюрих стигнали до такъв извод след като тяхна пациентка станала 73-годишна жена. Тя била хоспитализирана след инсулт, който разрушил кръвоснабдяването.