Какво означава, ако сънуваш костенурка?

Какво означава, ако сънуваш костенурка?

Образът на костенурката обичайно се свързва с късмет, мъдрост, благоденствие. Вижте какво означава, ако сънувате костенурка!

1

Костенурка

Костенурка - Новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Костенурка. Материали за Костенурка от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Костенурка.
Костенурка - Тези амулети дават свръхсили на жените! Носете ги с вас

Тези амулети дават свръхсили на жените! Носете ги с вас

14.12.2017023487

Има амулети, които са изключително подходящи за жени, тъй като носят успехи, към каквито се целят именно представителките на нежния пол.

Костенурка - Костенурка ще предсказва резултатите от Световното

Костенурка ще предсказва резултатите от Световното

12.06.20140717

В Бразилия официално беше представена костенурката, която тази година ще предсказва крайните резултати от футболните срещи на тазгодишното Световно първенство.

Костенурка - Крокодилът ни е превърнал в двукраки

Крокодилът ни е превърнал в двукраки

05.12.201006833

Храненето с месо на крокодили, костенурки и риба е изиграло важна роля в развитието на главния мозък на австралопитека и Хомо Еректус и така се е появил Хомо Сапиенс.

Костенурка - Орел убил гръцкия драматург Есхил

Орел убил гръцкия драматург Есхил

26.10.201009744

Сред най-странните смъртни случаи е този на гръцкия драматург Есхил - той бил убит от орел, който хвърлил върху главата му костенурка, защото помислил плешивото му теме за камък.

Костенурка - Фън Шуй: Костенурката пази дома от проблеми

Фън Шуй: Костенурката пази дома от проблеми

04.11.2009010723

За да опазите дома си от проблеми, сложете фигурка на костенурка до компютъра или библиотеката си. Цялата енергия на костенурката ще отива за опазване на дома, съветват специалисти по фън шуй.