Кой е по-умен от Айнщайн и Стивън Хокинг?

Кой е по-умен от Айнщайн и Стивън Хокинг?

1

Ученичката Никол Бар успя да изуми света със своето IQ – 162. За сравнение - определяният за баща на съвременната физика - Айнщайн, и един от най-брилянтните физици в наши дни – Стивън Хокинг, имат IQ с две единици по-малко от девойката.

1

Коефициент на интелигентност

Коефициент на интелигентност - Най-новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Коефициент на интелигентност. Материали за Коефициент на интелигентност от Средновековието до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Коефициент на интелигентност.
Коефициент на интелигентност - Момченце на 4 г се присъедини към клуба на гениите

Момченце на 4 г се присъедини към клуба на гениите

17.03.201445035

4-годишният великобританец Шъруин Сараби се присъедини към клуба на гениите, в които членуват едва 85 души от цял свят с изключително висок интелект.

Коефициент на интелигентност - Възможно ли е и как да повишим IQ-то си

Възможно ли е и как да повишим IQ-то си

07.05.201313963

Първо учените се разделят на две по този въпрос – според едни коефициентът не може да бъде завишен, според други през целия си живот човек се променя и съответно може да подобри и своето IQ и то чрез хранителен режим.

Коефициент на интелигентност - Хора без мозък

Хора без мозък

20.01.201226104

Дали наистина имаме нужда от нашия мозък? Отговора на този въпрос се опитва да намери професорът по неврология от университета в Шефийлд Джон Лорбър.

Коефициент на интелигентност - Умните живеят по-дълго

Умните живеят по-дълго

16.10.201164031

Колкото е по-висок коефициентът на интелигентност на човек, толкова е по-голям шансът той да доживее до преклонна възраст. При високо интелигентни хора се изработва специален подмладяващ хормон.