Интересни факти за здравословния сън и как лесно да го постигнем

Интересни факти за здравословния сън и как лесно да го постигнем

Безсънието е често срещано оплакване в наши дни, а лошият сън има ефект върху вашето здраве и ежедневие. Най-честите причини за него са депресия, стрес и тревожност.

1

Качествен сън

Качествен сън - Новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Качествен сън. Материали за Качествен сън от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Качествен сън.
Качествен сън - Правилата, които астронавтите на НАСА спазват за по-добър сън

Правилата, които астронавтите на НАСА спазват за по-добър сън

17.08.201801415

Обикновено подценяваме нуждата си от пълноценен сън, но когато недоспиването стане хронично, усещаме последиците. Астронавтите на НАСА отлични знаят това и изпълняват няколко ритуала, които им помагат да спят по-добре.

Качествен сън - Подготовката преди лягане – ключът за добрия сън

Подготовката преди лягане – ключът за добрия сън

02.07.20160718

Безсънието е проблем, който е познат на милиони хора по света. Макар и да се чувстват изцедени през деня, стане ли време за сън, те не могат да заспят.

Качествен сън - Разгадаха тайната на дълбокия сън

Разгадаха тайната на дълбокия сън

24.04.201601421

Понеже дългият и качествен сън е едно от най-важните условия за здраве, учените непрекъснато провеждат изследвания, за да установят как да спим по-добре, така че да се събудим свежи и заредени с енергия.

Качествен сън - Стресът ни краде 1 месец сън годишно

Стресът ни краде 1 месец сън годишно

08.09.201501288

Според специалистите, които провеждат изследването, има две основни причини, заради които хората не успяват да си починат качествено.