Талантът личи по цвета на очите

Талантът личи по цвета на очите

20

Според американски учени талантите на хората могат да се познаят само по цвета на очите им. Учените са установили, че хората със сини очи са по-талантливи от хората с кафяви или черни очи.

1

Кафяви очи

Кафяви очи - Най-новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Кафяви очи. Любопитни статии за Кафяви очи от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Кафяви очи.
Кафяви очи - Характер според цвета на очите

Характер според цвета на очите

11.02.20131934860

Хората с тъмни очи са много енергични. В тях бушуват страст и енергия. Хората със светлосини очи са романтични натури, много чувствителни. Хората със сиво-сини очи твърдо отстояват интересите си.

Кафяви очи - Суверия относно цвета на очите

Суверия относно цвета на очите

18.03.2012523364

Хората със сини очи кипят от енергия. Съдбата не им прави подаръци, за всичко трябва да се борят сами. Зеленооките не изпадат в крайности, те винаги търсят златната среда.

Кафяви очи - Факти за хората с кафяви очи

Факти за хората с кафяви очи

13.02.20124535860

Хората с кафяви очи са истинско кълбо от енергия. Те са весели, остроумни и обичат да постигат своето по всевъзможни начини. За тях целта винаги оправдава средствата.

Кафяви очи - Цвета на очите издава какъв човек е гаджето

Цвета на очите издава какъв човек е гаджето

01.02.20112121187

Погледнете очите на новото си гадже, за да разберете какъв човек имате насреща. Зеленооките са със суров характер, а синеоките - авантюристи. Кафявите очи обещават любов, пъстрите на Дон Жуан.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни