Кои исторически личности са изобразени в картите за игра

Кои исторически личности са изобразени в картите за игра

Със сигурност няма човек, който да не познава традиционната колода с карти – 4 бои, 4 попа, 4 дами и 4 валета. Знаете ли обаче, че зад тези карти стоят образите на реални исторически личности и митологични фигури?

1

Карти за игра

Карти за игра - Последните теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Карти за игра. Любопитни статии за Карти за игра от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Карти за игра.
Карти за игра - Връзката между картите за игра и хороскопа

Връзката между картите за игра и хороскопа

20.08.201304672

Картите за игра и зодиакалните стихии могат да се свържат в още един начин за гадаене. При това предсказание картите са отбелязани като представители за четирите стихии: огън, вода, земя и въздух.

Карти за игра - Нов начин за гледане с обикновени карти

Нов начин за гледане с обикновени карти

03.08.2013098821

Да погледнем в бъдещето е изкушение, което може да съблазни всеки човек. Всеки търси най-ефективния начин, по който да предкаже какво го очаква, за какви събития да е подготвен

Карти за игра - Суеверия, свързани с хазарта

Суеверия, свързани с хазарта

30.03.201307318

Съвет от стари комарджии е, винаги да се разчита на числото или цвета, които първи са ни донесли късмет. Трябва да се държи на това, което веднъж е донесло щастие.

Карти за игра - Видове карти за гледане

Видове карти за гледане

10.03.2013032243

Гледането на карти се практикува от незапомнени времена. Предсказването на бъдещето чрез гледането на карти е най-популярният метод, за който не е необходимо практикуващият да има опит или някакви необикновени способности.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни