Разберете дали имате кармична връзка с партньора си!

Разберете дали имате кармична връзка с партньора си!

Вижте някои от белезите, подсказващи за кармична връзка между двама души, за да разберете дали с партньора си сте били заедно в друг живот!

1

Кармични връзки

Кармични връзки - Най-новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Кармични връзки. Нашите статии за Кармични връзки от древността до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Кармични връзки.
Кармични връзки - Законите на кармата

Законите на кармата

14.02.201527565

Кармата е механизмът, чрез който Вселената поддържа всемирното равновесие. Тя се подчинява на строги закони. За да бъдете в мир със себе си и в равновесие със заобикалящия ви свят, трябва да спазвате следните закони.

Кармични връзки - Възможно ли е да променим кармата си?

Възможно ли е да променим кармата си?

11.07.2013212633

Най-интересното е, че промяната на кармата в най-общия ѝ съдбовен поток, може да се направи само от изключително извисен в духовно отношение човек. Ако ви е писано да промените кармата си, то това е заложено в кармичния план за живота ви.

Кармични връзки - Можем ли да предопределим кармата си?

Можем ли да предопределим кармата си?

24.04.2013322262

С други думи кармата е метафизична величина, която обвързва нашия минал живот с настоящия и следващия. Предопределеност на нашите грешки и влиянието на съдбата.

Кармични връзки - Кармата е нашата способност да създаваме и променяме

Кармата е нашата способност да създаваме и променяме

26.11.201208482

Кармата е действие, но и ефекта от нашите действия. Тя е способността да създаваме и променяме. Кармата не е просто действие от наш предишен живот или действие от миналото ни