Фактите за кармата, които не знаете

Фактите за кармата, които не знаете

Представата за кармата е като за наказание, дори двете думи се използват като синоними, но това не е вярно. Ето 14 факта за кармата, които не са добре известни, но дават по-точна представа за нея

1

Кармични връзки

Кармични връзки - Най-новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Кармични връзки. Нашите статии за Кармични връзки от древността до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Кармични връзки.
Кармични връзки - Разберете дали имате кармична връзка с партньора си!

Разберете дали имате кармична връзка с партньора си!

30.04.2016046712

Вижте някои от белезите, подсказващи за кармична връзка между двама души, за да разберете дали с партньора си сте били заедно в друг живот!

Кармични връзки - Законите на кармата

Законите на кармата

14.02.201508368

Кармата е механизмът, чрез който Вселената поддържа всемирното равновесие. Тя се подчинява на строги закони. За да бъдете в мир със себе си и в равновесие със заобикалящия ви свят, трябва да спазвате следните закони.

Кармични връзки - Възможно ли е да променим кармата си?

Възможно ли е да променим кармата си?

11.07.2013013193

Най-интересното е, че промяната на кармата в най-общия ѝ съдбовен поток, може да се направи само от изключително извисен в духовно отношение човек. Ако ви е писано да промените кармата си, то това е заложено в кармичния план за живота ви.

Кармични връзки - Можем ли да предопределим кармата си?

Можем ли да предопределим кармата си?

24.04.2013022340

С други думи кармата е метафизична величина, която обвързва нашия минал живот с настоящия и следващия. Предопределеност на нашите грешки и влиянието на съдбата.

Кармични връзки - Кармата е нашата способност да създаваме и променяме

Кармата е нашата способност да създаваме и променяме

26.11.201208541

Кармата е действие, но и ефекта от нашите действия. Тя е способността да създаваме и променяме. Кармата не е просто действие от наш предишен живот или действие от миналото ни