Родонит - камъкът, който привлича пари и здраве през май

Родонит - камъкът, който привлича пари и здраве през май

Във всеки месец от годината има по един камък, чиито свойства се засилват. През месец май този камък е родонитът. Камъкът Родонит ни помага през няколко месеца от годината – през януари, май, август и септември.

1

Камъни

Камъни - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Камъни. Нашите статии за Камъни от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Камъни.
Камъни - Виж твоя талисман според датата на раждане

Виж твоя талисман според датата на раждане

23.09.20170226295

Според някои окултни практики човек може да подобри късмета си и да се избави от зли помисли и магии с помощта на талисмани, представляващи животни, растения, минерални камъни (или метали). За да се радвате на тяхната закрила, трябва просто да узнаете кои

Камъни - Избери си камък и виж какво ще ти разкрие той

Избери си камък и виж какво ще ти разкрие той

16.09.2017055538

Изберете си един от камъните на картината и вижте какво ще разкрие той за вашите преживявания, страхове, надежди.

Камъни - Златен берил - камъкът, с който се развалят черни магии

Златен берил - камъкът, с който се развалят черни магии

13.04.201705358

Древните египтяни казвали, че в благородните камъни се крие кондензираната сила на Земята. Те смятали, че късчетата минерали са им изпратени от боговете, за да могат хората да се изправят силни срещу превратностите на живота. На особена почит по поречието

Камъни - Вълшебни камъни помагат на жени да заченат

Вълшебни камъни помагат на жени да заченат

22.09.20160785

В Португалия съществува старо поверие за камъни, даващи живот и макар че много хора в съвремието ще погледнат с присмех на тази легенда, мнозина жени вярват, че са се сдобили с деца благодарение на тези камъни.

Камъни - Мистичните свойства на флуорита

Мистичните свойства на флуорита

18.07.20160817

Легендите говорят, че във флуорита се крият всички цветове на дъгата, както и нейната мистична сила. Камъкът е символ на отговорността и подчинението. Той има най-силно въздействие върху хората със зодии скорпион, водолей и риби.

Камъни - Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

08.07.201602108

Хелиотропът е камък с удивително разнообразни приложения. Вярванията на древните му приписват свойства, свързани със защитата от врагове, лекуването на рани и спиране на кръвотечението. Смята се, че е камъкът на майките и жизнената сила.

Камъни - Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

21.06.2016030723

Хематитът е един от онези дарове на Земята, които имат своята скрита сила и енергия. Благодарение на нея, с тези ценни камъни човек може да се предпази от множество опасни заболявания. Известен като камъка на магьосниците в миналото, хематитът. . .

Камъни - Значение и действие на циркония

Значение и действие на циркония

19.02.201604263

Природният, естествен цирконий днес не се оценява по достойнство заради направения в изкуствени условия негов двойник, имитиращ диаманти. Много хора не осъзнават, че истинският цирконий също е много красив скъпоценен камък.

Камъни - Значението на скъпоцените камъни в съня ни

Значението на скъпоцените камъни в съня ни

25.10.201507322

Различните камъни в съня ни, ни показват различни пътища, които трябва да извървим. Какво е значението на всеки един камък може да видите тук.

Камъни - Лечебните свойства на камъните

Лечебните свойства на камъните

17.10.201502819

Лечебната сила на камъните е известна от векове. Скъпоценните и полускъпоценните камъни, които са заредени със силата на земята, лечебната сила на водата и енергията на Космоса, имат въздействие върху хората.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни