Факти за хората със сиви очи

Факти за хората със сиви очи

Сивите очи са едни от по-рядко срещаните в природата и същевременно едни от най-магнетичните. Хората със сиви очи са чувствени личности, които сякаш живеят в своя собствена реалност.

1

Ирис

Ирис - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Ирис. Любопитни статии за Ирис от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Ирис.
Ирис - Същност на иридологията

Същност на иридологията

09.08.201301190

Иридологията е наука, която изучава връзката между патологичните промени в организма и промяната в ириса на окото. Иридологията е не само наука, но и изкуство. Необходима е солидна подготовка и познания, за да може да се прилагат методите на иридологията.

Ирис - Тайният език на цветята

Тайният език на цветята

11.04.2013010249

Древните гърци и египтяни са дарявали с цветя боговете. Мнозина разбират тяхното значение. Послания на магарешкия бодил, ириса, лилията, лалето, розите, маргаритките и други цветя.

Ирис - Знаците в ириса

Знаците в ириса

08.12.2012015047

Знаците в ириса са много показателни за здравословното състояние на човек. Тук ще разгледаме няколко случая на знаци в очите, техния изглед и състоянията, за които говорят.

Ирис - Какво символизират цветята

Какво символизират цветята

05.03.2011011343

Още от древни времена хората са използвали цветята, за да изразят техните чувства, мисли и идеи. Даването на цветя може да изпрати мощно послание. Значение на цветята - ирис, рози, маргаритки и др.