Меркурий е ретрограден в Стрелец! Виж как да се подготвиш за изпитанията

Меркурий е ретрограден в Стрелец! Виж как да се подготвиш за изпитанията

Между 3 и 23 декември Меркурий е ретрограден и тъй като планетата управлява информацията и общуването, се задават проблеми в тези сфери

1

Информация

Информация - Актуални теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Информация. Нашите статии за Информация от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Информация.
Информация - Имате лоша памет? Вижте как да увеличите капацитета на мозъка си!

Имате лоша памет? Вижте как да увеличите капацитета на мозъка си!

16.09.201503188

Ново американско проучване показва, че работната памет при човек има забележителна липса на ментална сила, но също така и че тя в изключителни ситуации може да активира допълнителни визуални и звукови процеси, протичащи в мозъка

Информация - Революционно: В бъдеще съхраняваме всички данни в ДНК

Революционно: В бъдеще съхраняваме всички данни в ДНК

20.08.20150553

В бъдеще ще съхраняване всички данни, цялата информация, които са ни нужни в човешкото ДНК. Революционното откритие е дело на учени от Федералния технологичен институт на Швейцария.

Информация - Сънят помага да запомните нова информация

Сънят помага да запомните нова информация

15.04.201402862

По време на сън човек усвоява повече знания, отколкото в будно състояние. Докато той спи, новата информация се предава от хипокампуса в неокората на повърхността на мозъка.

Информация - Мозъкът се радва на приятели

Мозъкът се радва на приятели

09.04.201401550

Когато човек види свой роднина или приятел и дори когато чуе информация за него, се активира зона в префронталната мозъчна кора. На непознати кората не реагира по този начин.

Информация - Докато спим, сканираме информационни полета

Докато спим, сканираме информационни полета

01.04.201409822

Когато спим, тялото ни е като апарат, който сканира информационни полета, за да черпи полезна информация. Това, според учените, обяснява пророческите сънища.

Информация - Аналитично и повърхностно четене

Аналитично и повърхностно четене

10.11.201105031

Съществуват два метода на четене - аналитичен и повърхностен. Книга, прочетена по аналитичния метод, се препрочита три пъти, преди човек окончателно да я разбере.

Информация - Дзен навици за ума ви

Дзен навици за ума ви

16.08.201104046

С помощта на дзен-навици можете да подобрите възможностите на мозъка си. Не задръствайте паметта си с ненужна информация и се настройвайте позитивно, за да работи мозъкът ви по-ефективно.

Информация - Доверете се на шестото чувство

Доверете се на шестото чувство

10.02.2011013383

Винаги се вслушвайте в интуицията си, а не в логиката. Шестото чувство е натрупана информация, която мозъкът не е обработил докрай. Вашето подсъзнание винаги се опитва да ви подскаже.

Информация - След смъртта животът продължава...онлайн

След смъртта животът продължава...онлайн

02.01.2011014131

Компютърни специалисти разработват програми за отсяване на по-важната информация от социалните мрежи, както и за съхранение на снимки и спомени, които след смъртта остават за близките.

Информация - Защо гениалността и лудостта вървят ръка за ръка

Защо гениалността и лудостта вървят ръка за ръка

17.08.201005091

Липсата на рецептори в мозъка, които помагат за филтрирането на информацията, създава творческите натури с нестандартно мислене. Същата липса на рецептори имат и болните от шизофрения.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни