Край на безсънието! Зодията ти казва как

Край на безсънието! Зодията ти казва как

Причините да ви мъчи безсъние може да бъдат различни – не оставяте телефона си, непрекъснато се тревожите за бъдещето. А в галерията ни може да видите как да се справите с този проблем според зодията си.

1

Инсомния

Инсомния - Новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Инсомния. Материали за Инсомния от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Инсомния.
Инсомния - Страдате ли от безсъние, имате тези психични проблеми

Страдате ли от безсъние, имате тези психични проблеми

17.06.201805694

Ако страдате от безсъние, не пренебрегвайте състоянието, а се консултирайте с лекар, защото според нови проучвания 50 от хората с инсомния имат някои психични заболявания. Кои са те може да видите в галерията ни.

Инсомния - Най-страшните разстройства на съня

Най-страшните разстройства на съня

13.10.201402959

Най-честата причина за разстройството на съня са стресът и тревожността. Има обаче хора, които страдат от различни травмиращи психологически или неврологични разстройства, наричани парасомнии. Вижте кои са най-страшните разстройства на съня

Инсомния - Инсомнатиците - новите Суперхора

Инсомнатиците - новите Суперхора

07.02.201306899

Обществото ни е свидетел на странен феномен. Според данни на Националната комисия по разстройствата на съня в САЩ броят на американците, които имат смущения в съня е достигнал 13 от населението.