Ето как името на вашето бебе ще предопредели успеха му в живота

Ето как името на вашето бебе ще предопредели успеха му в живота

Името крие сила. То може да предопредели бъдещето на детето ви. Много изследвания доказват това твърдение, като точно проследяват навиците, приходите, разходите и реализацията на хората, носещи определени имена.

1

Имена

Имена - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Имена. Материали за Имена от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Имена.
Имена - Личностите, които превърнаха имената си в нарицателни

Личностите, които превърнаха имената си в нарицателни

24.05.20160613

Някои исторически личности присъстват и до ден днешен в ежедневието ни, тъй като водени от различни користни мотиви създали нови понятия в речника, все още носещи имената им.

Имена - Първата буква от името ви показва какъв сте

Първата буква от името ви показва какъв сте

24.09.2015024045

Редица специалисти смятат, че името е съвкупност от дадени звуци – вълни с определени параметри, които влияят по определен начин върху околните. Но несъмнено най-доминираща е първата буква.

Имена - Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

Имената, които носят тежка съдба на притежателите си

26.06.20150143853

Според значението и символиката на някои от популярните имена те носят тежка съдба и предопределят пътя на своите притежатели заради негативна енергията, заложена в тях.

Имена - Атанасовците привличат жените с мекия си характер

Атанасовците привличат жените с мекия си характер

18.01.201503719

Енергията на името оказва влияние на характера и живота на всеки от нас. Мъжете, които носят името Атанас и са именяци на 18 януари, са известни със своята доброта и благ характер.

Имена - Името ни показва мисията в живота

Името ни показва мисията в живота

17.09.2014030742

В малкото ни име и фамилията е закодирана съдбата и мисията ни в живота. Буквите от името ни определят пътя, по който трябва да поемем, за да се чувстваме щастливи и удовлетворени.

Имена - Самодиви и духове закрилят някои български имена

Самодиви и духове закрилят някои български имена

24.07.2014017917

В старите народни предания се казва, че някои български имена са покровителствани от самодиви и духове, които в славянската митология са наричани домовики или домовници.

Имена - Извори на българските имена

Извори на българските имена

28.05.2014044730

Българската именна система отразява богатата ни история. Тя е едно отражение на траките, гърците, славяните, прабългарите и римляните. Християнството оказва голямо влияние върху имената.

Имена - Жителите в Монтанско носят странни имена, за да се спасят от проклятие

Жителите в Монтанско носят странни имена, за да се спасят от проклятие

17.01.201409104

Храбър, Вилсон, Тибър, Либкнехт и Люсилия са само част от необичайните имена, които могат да се чуят в монтанското село Меляне. Хората там носят тези необичайни имена, защото вярват, че те ги пазят от смъртоносно проклятие.

Имена - Съвместими ли са имената ни с половинката

Съвместими ли са имената ни с половинката

15.01.2014022782

Редица нумеролози твърдят, че любовната съвместимост между двама души зависи от различни фактори, сред които е и съвместимостта на имената им. Изчислете съвместими ли сте с вашата половинка

Имена - Символика и значение на имената

Символика и значение на имената

09.10.2013017461

Според символиката си имената се делят на няколко групи. Те могат да са пожелателни, за живот и здраве, за качества на характера и др.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни