Най-мистериозните човешки популации на Земята

Най-мистериозните човешки популации на Земята

Наред с познатите народи, на Земята живеят и няколко мистериозни човешки популации, които оспорват представата ни за света. Произходът на някои от тях е неразбираем за учените, останал забулен в сенките на миналото, други са загадъчни и уникални поради св

1

Изчезнали култури

Изчезнали култури - Актуални теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Изчезнали култури. Любопитни статии за Изчезнали култури от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Изчезнали култури.
Изчезнали култури - Тайната на митичната Атлантида се крие в пустинята Сахара

Тайната на митичната Атлантида се крие в пустинята Сахара

21.03.201602063

Необикновено скално образувание, заснето от НАСА, в пустинята Сахара може да е мястото, където е потънала митичната Атлантида. От Космоса структурата се вижда като кръгла конструкция.

Изчезнали култури - Пророчествата на толтеките

Пророчествата на толтеките

03.08.201503092

Общността на толтеките, съставена главно от учени и творци, преди хилядолетия е обитавала цяло Южно Мексико. Мисията на тези хора била да изучават и съхраняват древната мъдрост.

Изчезнали култури - Тайната на викингите

Тайната на викингите

09.08.201106085

Викингите са имали методи да осъществяват навигация в мрачно време. Викингите, наричани също нормани, са етнически различни варварски германски племена, обитаващи бреговете на Скандинавия.

Изчезнали култури - Неизвестна култура открита в Мексико

Неизвестна култура открита в Мексико

10.02.200903320

Няколко десетки каменни статуетки, които са били открити в централната част на Мексико, показват, че в този регион е съществувала неизвестна до момента култура.