Учени разчетоха библейско писание - оказа се молба за вино

Учени разчетоха библейско писание - оказа се молба за вино

Учени от университета в Тел Авив в Израел направиха удивително откритие - след като с помощта на най-модерните технологии разчетоха древно послание на гърба на камък, те с изненада установиха, че е молба за вино.

1

Израел

Израел - Актуални заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Израел. Материали за Израел от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Израел.
Израел - Израел иска земята ни! Бавно ни изселва по плана Еврия

Израел иска земята ни! Бавно ни изселва по плана Еврия

20.05.2016020855

Евреите се опитват да изселват българите от земята им, за да увеличат територията на държавата си по плана Еврия, измислен от комунистическия лидер Лев Троцки.

Израел - Създаването на африканския Заян

Създаването на африканския Заян

02.04.201302663

Градът Йерусалим празнувал коронясването на царя и същевременно се разгласявало, че Соломон е заповядал всички първородни синове на Израел да бъдат пратени в Етиопия.

Израел - Соломон - цар на Израел и Юдея

Соломон - цар на Израел и Юдея

02.04.201304649

Преди близо 1000 г. пр. Хр. племето на семитите от Сава прекосило Червено море, поробило хамитските народи и се разположило на техните земи по брега на тази област.

Израел - Малко израелско градче лудна по русалки

Малко израелско градче лудна по русалки

20.08.200907922

Жителите на градче в Израел твърдят, че от морето ги навестяват русалки. Кметството обяви награда от 1 милион долара на този, който докаже съществуването на морските сирени.

Израел - Срещата на Соломон и Македа

Срещата на Соломон и Македа

24.01.200903775

Тамрин, заможен търговец от Абесиния, който работел за Македа, отпътувал за Йерусалим, където останал удивен от богатството, мъдростта, спокойствието и справедливата ръка с които управлявал Соломон.