Легендарните изгубени съкровища

Легендарните изгубени съкровища

Изненадващо за мнозина на света все още има доста съкровища, чието съществуване е факт извън всякакво съмнение, но чието местонахождение е неизвестно до ден днешен.

1

Изгубени съкровища

Изгубени съкровища - Най-новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Изгубени съкровища. Нашите статии за Изгубени съкровища от вековете до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Изгубени съкровища.
Изгубени съкровища - Легенди за изгубените съкровища

Легенди за изгубените съкровища

28.09.201305649

Историята разказва десетки легенди за несметни богатства, трупани с години, които са изчезнали. Много ентусиасти търсят карти и различни видове упътвания към тези легендарни съкровища с надеждата да забогатеят.

Изгубени съкровища - Легенди за пиратски съкровища

Легенди за пиратски съкровища

17.03.201305477

Най-много съкровища на пиратите, според легендите, има в района на така наречения Златен триъгълник. Той се намира между източното крайбрежие на Южна Америка, остров Кокос в Тихия океан и Монреал.

Изгубени съкровища - Най-великите изгубени съкровища

Най-великите изгубени съкровища

24.06.201109651

Кехлибарената стая, която е оценена на сто четиридесет и два милиона долара, е известна като осмото чудо на света и все още не е открита. Все още се търсят и съкровищата на Черната Брада.

Изгубени съкровища - Съкровищата на Черния Сам

Съкровищата на Черния Сам

30.06.201005733

Златни кюлчета, бъчва със златен пясък, златни съдове и монети били открити от изследователя Бари Клифърд. Той е единственият, докоснал се до съкровищата на пирата, известен като Черния Сам.