Какво откри най-мащабното търсене на извънземни

Какво откри най-мащабното търсене на извънземни

Макар засега нашата цивилизация да не е открила място, което в нашите представи да е подходящо за съществуване и развитие на някаква форма на разумен живот, не означава, че такава не съществува.

1

Извънземен Разум

Извънземен Разум - Новите текстове и материали. Мистика, загадки и всичко за Извънземен Разум. Нашите статии за Извънземен Разум от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Извънземен Разум.
Извънземен Разум - Половината от нас вярват в извънземни! Но защо?

Половината от нас вярват в извънземни! Но защо?

09.12.20170345

Около 50 от хората са напълно убедени в съществуването на извънземни. Те не само вярват в тях, а искат и да установят контакт.

Извънземен Разум - Не сме открили извънземни, защото те отдавна са мъртви

Не сме открили извънземни, защото те отдавна са мъртви

27.01.20170793

Според нова теория причината да не осъществим контакт с извънземен разум досега е, че инопланетяните отдавна са изчезнали. Предположението се прави въз основа на познанията ни за развитие на живот във Вселената.

Извънземен Разум - Всички планети стават обитаеми след милион години

Всички планети стават обитаеми след милион години

09.11.201501556

Учените обясняват факта, че не откриваме извънземни форми на живот във видимите предели на Вселената с това, че Земята е една от първите планети, успели да преминат през всички етапи, необходими за зараждането на живот.

Извънземен Разум - Телескопът Кеплер е заснел активност от извънземен живот?

Телескопът Кеплер е заснел активност от извънземен живот?

18.10.201501937

Телескопът Кеплер на НАСА е заснел група петнисти обекти около звезда, която според някои учени от Американската космическа агенция е знак за живот на извънземна цивилизация.

Извънземен Разум - Хокинг: Ако има извънземни, те ще ни унищожат

Хокинг: Ако има извънземни, те ще ни унищожат

03.10.201502821

Съвременният гений Стивън Хокинг предполага, че ако на други планети има извънземен разум, е много вероятно пришълците да унищожат човешката раса, опитвайки се да колонизират Земята.

Извънземен Разум - Британски учени ще пишат писмо на извънземните

Британски учени ще пишат писмо на извънземните

18.09.20150822

Екип от британски учени ще напише писмо до извънземните. Разбира се, писмото на астрономите няма да започва със Скъпи извънземни и дълго излияние затова колко много искаме да се запознаем с тях.

Извънземен Разум - НАСА откри планета, която вероятно е обитаема

НАСА откри планета, която вероятно е обитаема

24.07.201503559

Космическият телескоп – Кеплер, на НАСА е открил планета, чиито условия на живот са много близки до земните. Според експертите това най-вероятно означава, че планетата е обитаема.

Извънземен Разум - Честит празник, агент Мълдър!

Честит празник, агент Мълдър!

02.07.201502605

Всички, които вярват, че истината е някъде там и далеч не сме единствената разумна форма на живот във Вселената трябва да почерпят, защото 2 юли е обявен за Световен ден на НЛО.

Извънземен Разум - Научна сесия Извънземен разум за пръв път у нас

Научна сесия Извънземен разум за пръв път у нас

06.11.201401770

По време на научния форум ще бъдат представени резултати на лаборатории за проучвания на необичайни явления в Европа и Русия и на групи за систематично наблюдение на небето с цел регистрирането им.

Извънземен Разум - НАСА ще се свърже с извънземни до 20 г

НАСА ще се свърже с извънземни до 20 г

10.09.201401747

Бившият астронавт Чарлз Болдън предполага, че животът извън Земята е напълно възможен. Не само той, но и голяма част от неговите колеги приемат за невъзможно хората да са сами в необятната вселена.