Избери! Какво би направил в тези ситуации?

Избери! Какво би направил в тези ситуации?

Много често преподавателите по психология задават на студентите си психологически въпроси, чиято цел е да разгадаят техния характер, да им покажат що за хора са и как разсъждават. Тези въпроси нямат един верен отговор, но са изключително полезни за мозъка

1

Избор

Избор - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Избор. Любопитни статии за Избор от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Избор.
Избор - Притча за неправилния избор

Притча за неправилния избор

10.05.201612840

Притчата ни учи, че трябва да приемаме нещата от своя живот такива, каквито са и да ги оценяваме. Ако винаги си мечтаем да сме на друго място с други хора, никога няма да намерим истинското щастие.

Избор - Притча за грешния избор

Притча за грешния избор

26.02.201605500

Някога живял един дървар, който имал двама сина. Успял да ги отгледа съвсем сам, тъй като жена му починала при раждането на второто дете.

Избор - Притча за двата избора

Притча за двата избора

21.01.201506046

Когато ме сполети беда, отново си казвам, че имам два избора-да се почувствам като жертва или да се поуча от станалото. Разбира се, предпочитам поуката. Ако някой реши да се жалва, също имам две възможности-да изслушам негативните му излияния или да му пр