Как да тълкуваме сънищата с кукли

Как да тълкуваме сънищата с кукли

Куклите са играчки, наподобяващи хора. Почти всеки си е играл с кукли в детските си години. Затова и повечето от нас изпитват умиление и носталгия, когато видят кукла. Но понякога куклите могат да предизвикат и негативни емоции, особено когато се. . .

1

Играчки

Играчки - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Играчки. Материали за Играчки от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Играчки.
Играчки - Религиозни култисти пренасят черепи в плюшени мечета

Религиозни култисти пренасят черепи в плюшени мечета

24.06.20140844

На летището в Мексико Сити беше заловена пратка от няколко плюшени мечета, в които бяха намерени човешки черепи и кости, за които се предполага, че са част от религиозни култове.

Играчки - Интересни факти за коледните играчки

Интересни факти за коледните играчки

25.12.201303099

Коледата не би била същата ако ги нямаше елхата и украсата към нея. Но независимо дали ще решим да украсим елхата и дома си със стъклени, пластмасови, гирлянди, естествени играчки, по-важно е да успеем да запазим коледния дух в душата си.

Играчки - Митове за кубчето на Рубик

Митове за кубчето на Рубик

15.11.201104927

Сред най-разпространените митове за кубчето на Рубик е че унгарецът Ерне Рубик го е изобретил за забавление на деца и възрастни. Всъщност той го измислил за студентите си.