Опасен дух тероризира тайландско село

Опасен дух тероризира тайландско село

Зъл дух тероризира тайландско село. Жители на населеното място до такава степен се изплашили от ужасяващото създание, че потърсили помощ от местната полиция.

1

Зли духове

Зли духове - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Зли духове. Нашите статии за Зли духове от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Зли духове.
Зли духове - Зъл демон облада перуанска кукла

Зъл демон облада перуанска кукла

22.06.20170658

Любители на окултни практики от Перу твърдят, че притежават зловещо кукла, обладана от зъл дух. Според тях именно демонът е причина куклата да говори и да мърда главата и ръцете си, дори когато батериите ѝ са извадени навън.

Зли духове - Зъл дух тормози майка и детето ѝ

Зъл дух тормози майка и детето ѝ

11.03.20170877

Когато младата майка Тейси Брукс родила, тя била на седмото небе от щастие. Малко след появата на сина ѝ обаче, в дома ѝ започнали да се случват странни неща.

Зли духове - Индийско село вини зли демони за вълната от самоубийства

Индийско село вини зли демони за вълната от самоубийства

10.06.20160478

Масово демонично обсебване е виновно за епидемията от самоубийства в индийското село Каргон смятат голяма част от местните жители. Други обаче твърдят, че редки пестиците предизвикват хората да отнемат живота си.

Зли духове - Зоопарк повика екзорсист заради демоничен овен

Зоопарк повика екзорсист заради демоничен овен

01.11.201401937

Според един от гостите на зоологическата градина животното издавало нетипични за вида му, страховити звуци, подобни на ръмжене.

Зли духове - Индийка се омъжи за куче, за да се спаси от дух

Индийка се омъжи за куче, за да се спаси от дух

05.09.201402405

18-годишна индийка се омъжи за куче, за да се спаси от зъл дух. Съветът бил даден от старейшини, които казали, че ако момичето се омъжи за мъж, ще донесе бедствие за цялото село.

Зли духове - Призоваване на духове

Призоваване на духове

02.09.2013017945

Извикването на дух от отвъдния свят може да не се окаже лесна задача. Има няколко прости стъпки, които ако се опитват редовно и с необходимата концентрация, може да направят този контакт възможен.

Зли духове - Как да различаваме добрия от злия дух

Как да различаваме добрия от злия дух

14.08.201308797

Добрите духoве могат да бъдат обобщени в думата ангел. Това са всички духове, постигнали най-висока степен на развитие, свързващи се с идеята за морално съвършенство.

Зли духове - Мистериозните лечителски способности на хопите

Мистериозните лечителски способности на хопите

09.05.201305633

Една от най-древните цивилизации - хопите, обладавали странни лечителски способности и ритуали. Според тях болестите се причинявали от злите духове и сили и засягали енергийните центрове

Зли духове - Играчка за призрака на Ани

Играчка за призрака на Ани

21.04.201304417

Някои хора вярват, че неспокойните духове след смъртта си се връщат и обитават лобното си място. Посетителите на приюта Мери Кинг оставят играчки за едно малко момиченце на име Ани.

Зли духове - Погребални порядки

Погребални порядки

20.03.201305152

Когато Линкълн починал, лекарят, удостоверил смъртта му, склопил очите му и поставил отгоре две сребърни монети по половин долар. Все пак той е бил президент. Принципно практиката се ограничава до поставянето на петачета.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни