Вълшебни камъни помагат на жени да заченат

Вълшебни камъни помагат на жени да заченат

В Португалия съществува старо поверие за камъни, даващи живот и макар че много хора в съвремието ще погледнат с присмех на тази легенда, мнозина жени вярват, че са се сдобили с деца благодарение на тези камъни.

1

Зачеване

Зачеване - Актуални теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Зачеване. Любопитни статии за Зачеване от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Зачеване.
Зачеване - Ритуали за забременяване

Ритуали за забременяване

27.03.2014219288

В древността забременяването е било свещен процес, за който са били необходими определени ритуали. Не са съществували модерни лекарства и видеозон - всичко се е базирало на културното наследство, оставено от прадедите.

Зачеване - Ритуали за зачеване

Ритуали за зачеване

12.11.2012211375

Ако отдавна мечтаете за наследник, могат да ви помогнат някои от ритуалите за зачеване. За един от ритуалите ви е необходим светъл мед.

Зачеване - Чудесата на Доленския храм Свети Николай

Чудесата на Доленския храм Свети Николай

28.12.201114645

В църквата Свети Николай Чудотворец в село Долен стават чудеса. Двойка от Америка заченала детето си след молитва пред иконата и 17-годишно чакане.

Зачеване - Еднорогът помага за зачеване

Еднорогът помага за зачеване

05.03.2011411256

Талисманът еднорог привлича богатството и помага на жени, които искат да имат деца, но не могат да заченат. Еднорогът помага на тези, които искат да открият истината.

Зачеване - Денят на Свети Валентин заменил празника на голите римляни

Денят на Свети Валентин заменил празника на голите римляни

14.02.201101881

Денят на Свети Валентин сложил край на древноримските празници, известни като Луперкалии, по време на които голи мъже биели с бичове жени, за да заченат.

Зачеване - Синя богиня лекува безплодие в Туамоту

Синя богиня лекува безплодие в Туамоту

18.01.201004083

Мистериозно синьо петно, което е богинята на омъжените жени Тароа Онга, се появява през високосните години в лагуна на остров Туамоту в Индийския океан и лекува безплодие.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни