Това са най-дръзките бягства от затвор, които познава историята

Това са най-дръзките бягства от затвор, които познава историята

Казват, че няма стена, която човек да не може да прескочи, та ако ще и тя да е на затвор. Но някои бягства са наистина изумителни и макар че звучат като сюжет на филм, са се случили наистина.

1

Затворници

Затворници - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Затворници. Нашите статии за Затворници от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Затворници.
Затворници - Нощните птици са потенциални затворници

Нощните птици са потенциални затворници

13.12.20160948

Хората, които си лягат късно и обичат да спят до обяд, проявяват по-често антисоциални черти като нарцисизъм и психопатия, показва последното изследване на учените от Университета в Сидни.

Затворници - Кой е бил мъжът с желязната маска

Кой е бил мъжът с желязната маска

29.05.201504067

По време на управлението на крал Луи XIV един загадъчен мъж прекарал десетки години, заключен в Бастилията и други френски затвори. Самоличността му е истинска енигма, тъй като през цялото време той носил маска.

Затворници - Живи или мъртви са тримата избягали от Алкатраз

Живи или мъртви са тримата избягали от Алкатраз

23.12.2014011060

Една от най-големите тайни на Алкатрас е тайната на трите фалшиви глави. Преди 52 години, през 1962, от най-прочутия затвор бягат трима затворници. За целта бандитите използват сал.

Затворници - Освободиха затворник 90 г предсрочно по погрешка

Освободиха затворник 90 г предсрочно по погрешка

26.05.201401406

Американецът Рене Лима-Марин е освободен от затвора 90 години преди изтичане на неговото наказание заради бюрократична грешка.