След Зика нова смъртоносна инфекция заплашва света

След Зика нова смъртоносна инфекция заплашва света

След като вирусът Зика накара миналата година света да се страхува със своето бързо разпространение и животите, които отне, на хоризонта се появява нова болест, за която учените казват, че е много по-страшна.

1

Зараза

Зараза - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Зараза. Нашите статии за Зараза от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Зараза.
Зараза - Древните са използвали биологично оръжие

Древните са използвали биологично оръжие

20.09.201134052

Преди новата ера хетите в Мала Азия открили властта на заразата и разпространили чума във вражеските територии. Биологичното оръжие е било забранено през 1972 година с Женевския протокол.

Зараза - Спането с домашни любимци е опасно

Спането с домашни любимци е опасно

27.01.2011813566

Много хора допускат в леглото си домашните си любимци и спят с тях. Това понякога носи риск от заразяване с различни инфекции. Особено сериозно е облизването от куче на отворена рана.

Зараза - Разкриха Тутанкамон, умрял от малария

Разкриха Тутанкамон, умрял от малария

18.02.201005627

ДНК-експертиза показа, че фараонът Тутанкамон е бил заразен от паразита plasmodium falciparum, предизвикващ смъртоносна малария и е боледувал от костна болест, заради която е бил кривокрак.

Зараза - Страхът и смехът са заразни

Страхът и смехът са заразни

15.12.200902127

Учени твърдят, че страхът и смехът са заразни. Ако някой до нас се страхува или се смее, ние изпитваме страх и се смеем. За страха ни известяват феромони, а феноменът на смеха няма обяснение.

Зараза - Самотата е заразна болест

Самотата е заразна болест

07.12.200905884

Самотата много прилича на болест, при което доста заразна, и с лекота се предава от човек на човек. Веднага започвате да оказвате въздействие на другите хора негативно с енергията, която излъчвате.