Животът се е зародил малко след Земята

Животът се е зародил малко след Земята

Планетата Земя се е формирала преди 4. 54 млрд. години. И докато доскоро се смяташе, че животът тук се е зародил преди 3. 8. млрд години, наскоро учени доказаха, че това е станало много по-отдавна.

1

Зараждане на Живота

Зараждане на Живота - Новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Зараждане на Живота. Нашите статии за Зараждане на Живота от Средновековието до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Зараждане на Живота.
Зараждане на Живота - Всички планети стават обитаеми след милион години

Всички планети стават обитаеми след милион години

09.11.201501556

Учените обясняват факта, че не откриваме извънземни форми на живот във видимите предели на Вселената с това, че Земята е една от първите планети, успели да преминат през всички етапи, необходими за зараждането на живот.

Зараждане на Живота - Пет теории за произхода на живота на Земята

Пет теории за произхода на живота на Земята

18.06.201503226

Но как въобще животът се е зародил в първичния бульон е въпрос, който тормози поколения учени и който все още не е намерил своя отговор.

Зараждане на Живота - Животът е възникнал преди 3.5 милиарда години под земята

Животът е възникнал преди 3.5 милиарда години под земята

04.01.201402989

Наскоро учените установиха, че миниатюрните и невидими за човешкото око микроби живеят и се възпроизвеждат до 5 км под повърхността на Земята.

Зараждане на Живота - Животът на Земята се е зародил на Марс

Животът на Земята се е зародил на Марс

09.11.201302187

Твърде е вероятно животът на Земята да се е зародил първоначално на Марс. За първи път теорията за марсиански произход на живота на Земята е формирана и защитена от професор Стивън Бренер.

Зараждане на Живота - Хората сме пришълци

Хората сме пришълци

18.05.201107376

Хората на Земята са дошли от Космоса. Във вековната история на Земята съществуват куп документи, споменаващи летящи апарати и хора, които слизат на планетата от небесата.

Зараждане на Живота - Гени на пришълци в нашето ДНК

Гени на пришълци в нашето ДНК

23.11.201005659

Учени смятат, че самите ние можем да сме потомци на извънземните, тъй като животът на Земята може да се е зародил благодарение на микрокапсули с генетична информация, разсеяни из Галактиката.

Зараждане на Живота - Откриха молекула участваща в зараждането на живота

Откриха молекула участваща в зараждането на живота

28.05.200902450

Голямо количество мравчена киселина, за която се предполага че участва в зараждането на живота, бе от открита в метеорит, паднал в канадско езеро през 2000 г.