Медиум разкри какво се случва с душата ни след смъртта

Медиум разкри какво се случва с душата ни след смъртта

Джеймс Ван Праа е автор на редица книги, свързани с общуването на хората и техни починали близки. Той е участвал в безброй телевизионни предавания, където е коментирал въпроси, отнасящи се до спиритуализма.

1

Задгробен живот

Животът след смъртта или задгорбният живот е вълнувал винаги. Съществува ли задгробен живот? За древните египтяни задгробния живот е широко разпространена истина. Те вярват в него, както и в прераждането.

Колекция от статии за задгробният живот:
Задгробен живот - Смъртта е илюзия, създадена от нашето съзнание

Смъртта е илюзия, създадена от нашето съзнание

19.12.2013714957

Най-големият спор между вярата и науката е за живота след смъртта. Докато първите приемат това за реално съществуващо, то много учени смятат, че да се вярва в живота след смъртта е безсмислено и абсолютно недоказуемо.

Задгробен живот - Физик доказа съществуването на задгробен живот

Физик доказа съществуването на задгробен живот

29.11.2013524576

Професорът по квантова физика Робърт Ланза от медицинската школа на университета Уейк Форест, САЩ разкри, че според теорията на биоцентризма смъртта е илюзия, създадена от нашето съзнание.

Задгробен живот - Зомби мания

Зомби мания

21.03.201322087

Зомби манията повдига множество теми, включително въпроси относно задгробния живот и връзката на душата с тялото. Зомбитата са ходещи мъртъвци без душа, които бродят без съзнание.

Задгробен живот - Есхатология - науката за края на света

Есхатология - науката за края на света

19.12.201214341

Есхатологията е система от религиозни възгледи за края на света, изкуплението, задгробния живот, съдбата на Вселената, както и всички нейни преходи от едно състояние в друго. Самата дума есхатология означава окончателно, последно знание.

Задгробен живот - Какво виждат хората в клинична смърт

Какво виждат хората в клинична смърт

01.08.20111815284

В клинична смърт хората виждат живота си като на кинолента, защото при смърт първо умират най-новите участъци в мозъка, а след това - най-старите. Промяна на живота след клинична смърт.

Задгробен живот - Джейн Фонда видяла призрака на баща си

Джейн Фонда видяла призрака на баща си

22.10.201044185

Холивудската актриса Джейн Фонда е имала няколко срещи с мъртвия си баща Хенри Фонда. Между тях двамата имало силна духовна връзка. Хенри Фонда умира от рак на простатата през 1982 година.

Задгробен живот - Феноменът Близко до смъртта

Феноменът Близко до смъртта

17.05.201026882

Писмените свидетелства за преживявания близки до смъртта са от над 2000 години. Някои учени отдават феномена на кислороден глад на мозъка, други откриват завишена норма на въглероден диоксид в кръвта.

Задгробен живот - Пътят на душата към задгробния живот

Пътят на душата към задгробния живот

02.05.2010731105

Има ли живот след смъртта и къде отива душата, след като напусне тялото? Вижте според Библията какъв път изминава душата от момента на смъртта до изкачването си на небето. Задгробен живот и грехове.

Задгробен живот - Мумифицирането в Египет било път към вечен живот

Мумифицирането в Египет било път към вечен живот

30.04.201005584

Балсамирането като процес за запазване на тялото и душата в отвъдното, датира от Древен Египет. Всичко за балсамирането и мумифицираето и възникването на задгробен живот в Древен Египет.

Задгробен живот - Древен папирус разкрива тайни от задгробния живот

Древен папирус разкрива тайни от задгробния живот

26.08.2009028997

Древен папирус се оказа Божествена комедия на античността. Находкта е древен свитък, който ни запознава с елинския Ад и задгробен живот. Учените го изучават вече 40 години.