Мъдрите уроци, които научихме от Джим Кери

Мъдрите уроци, които научихме от Джим Кери

Джим Кери е една от най-обичаните комедийни звезди. Въпреки че сме свикнали да свързваме екранните му образи с веселие и шеги, в реалния си живот актьорът е мъдър човек, който може да ни накара сериозно да се замислим

1

Житейски уроци

Житейски уроци - Последните теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Житейски уроци. Материали за Житейски уроци от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Житейски уроци.
Житейски уроци - Притчата за успехите и провалите в живота

Притчата за успехите и провалите в живота

26.05.201701180

Няма как, стремейки се към успехите, човек да не се спъне и да не падне. Провалите са част от житейския път на всеки, но за жалост, само веднъж да направиш грешка, хората винаги ще те свързват с нея.

Житейски уроци - Няколко елементарни трика ще сбъднат всяко твое желание

Няколко елементарни трика ще сбъднат всяко твое желание

06.03.2017041269

Езотерици, мистици и хора, които са се посветили в изучаването на вибрациите на Вселената, повечето хора грешат, когато си пожелават нещо, а след това се учудват защо то не се сбъдва.

Житейски уроци - Притчата, която разкрива мисията ни на земята

Притчата, която разкрива мисията ни на земята

12.02.201703509

Преди да слязат на земята душите се събрали, за да изберат роля, която да изиграят, въплъщавайки се в човешко тяло. Всяка от тях искала да усвои урок, непознат за нея до сега.

Житейски уроци - Вселената ти показва правия път – вслушай се!

Вселената ти показва правия път – вслушай се!

22.01.201707486

Вселената следи житейския път на всеки един от нас. Когато стъпим накриво, висшата енергия ни изпраща знаци, че нещо не е наред. Единственият начин да живеем щастливи, е да се научим да ги разчитаме и да се учим от тях.

Житейски уроци - Приказка за истините в живота, които откриваме прекалено късно

Приказка за истините в живота, които откриваме прекалено късно

30.06.201602461

12 са основните урока, на които само житейският опит може да ни научи. В младостта сме прекалено наивни и неподготвени, заради което правим много грешки.

Житейски уроци - Притча за солта

Притча за солта

02.07.201503047

И в живота е така-болката е като солта. Тя винаги е една и съща и от нея горчи. Но пък горчивината, която усещаме, зависи от това, в кой съд ще разтворим болката.

Житейски уроци - Притча за трудностите, които съдбата ни изпраща

Притча за трудностите, които съдбата ни изпраща

12.04.2015025963

Притча, която показва, че трудностите и различните препятствия пред нас са начин да променим живота си към по-добро. Трябва само да проявим търпение.