Учените смятат, че екологичният Армагедон е неизбежен

Учените смятат, че екологичният Армагедон е неизбежен

Армагедон е библейско понятие, с което се назовава последната битка между Бога и Сатаната. Това е битка на края на времето, която ще реши съдбата на света. Какво обаче е екологичният Армагедон?

1

Екологична катастрофа

Екологична катастрофа - Актуални заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Екологична катастрофа. Любопитни статии за Екологична катастрофа от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Екологична катастрофа.
Екологична катастрофа - Няколко идеи как да преживеем края на света

Няколко идеи как да преживеем края на света

23.05.20160780

Учените са категорични, че най-много след 500 милиона години условията на планетата Змея няма да позволят дори на хлебарките да оцелеят. Човекът може да загине дори по-рано, като унищожи сам себе си с ядрена война например.

Екологична катастрофа - На 6 юни идва краят на света, какъвто го познаваме

На 6 юни идва краят на света, какъвто го познаваме

22.05.201605805

Шести юни може да изглежда като незначителна дата в календара за повечето от нас, но експерти предупредиха, че това ще бъде денят, в който светът ще се промени. Тогава ще достигнем до повратната точка, в която. . .

Екологична катастрофа - Оцелелите от трагедията във Фукушима виждат духове

Оцелелите от трагедията във Фукушима виждат духове

08.03.201307008

Близо две години след чудовищното земетресение с магнитуд 8. 9 по скалата на Рихтер и чудовищните вълни цунами при трагедията Фукушима, оцелелите японски граждани твърдят, че виждат духовете на загиналите

Екологична катастрофа - Без хора Земята ще опустее за 2 млн. години

Без хора Земята ще опустее за 2 млн. години

25.02.201004280

Ако поради някаква причина, апокилипсис, екологична катастрофа или ядрена война, хората на Земята изчезнат до един, след 2 милиона години планетата ще придобие първоначалния си вид.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни