В Банята на Дявола може да усетите как ухае истинският Ад

В Банята на Дявола може да усетите как ухае истинският Ад

1

Банята на Дявола е място, обгърнато с интригуващи легенди, но не всеки може да го посети, тъй като от езерото се носи миризма, която ще ви пренесе в самия Ад. От там идва и името на езерото – Банята на Дявола.

1

Езера

Езера - Новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Езера. Нашите статии за Езера от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Езера.
Езера - Откритието на годината! Смъртоносно езеро се крие под море

Откритието на годината! Смъртоносно езеро се крие под море

13.02.2018012702

Американски учени са открили езеро, което до този момент не е можело да се види на картата, понеже се намирало под море на дъното на Мексиканския залив.

Езера - Езеро в Русия изчезна вдън земя заедно с рибата

Езеро в Русия изчезна вдън земя заедно с рибата

09.11.20170302

Езеро с дълбочина от над 20 метра е изчезнало вдън земя заедно с рибата си. Случаят е бил регистриран край горите на Саканас, Владимирска област от отдела за водни ресурси в областта.

Езера - Доказано: На Марс е имало древно езеро

Доказано: На Марс е имало древно езеро

13.12.20140989

Curiosity е най-модерният модел марсоход, изпращан в орбита до момента. Той е способен да развива до 90 км/ч. Наскоро той направи сензационно откритие, че на Марс преди милиарди години е имало голямо езеро

Езера - Езеро се появи мистериозно насред пустиня в Тунис

Езеро се появи мистериозно насред пустиня в Тунис

07.08.201403041

Истински природен феномен се появи от нищото насред парещите пясъци в Тунис. В официалното си изявление властите в страната казаха, че нямат никаква представа откъде се е появило езерото.

Езера - Езеро Моно - Мъртвото море на Запада

Езеро Моно - Мъртвото море на Запада

14.12.201301721

Езеро Моно е солено езеро, което се намира в САЩ. Езеро Моно се смята за едно от чудесата на света. Езеро Моно е три пъти по-солено от морската вода.

Езера - Езеро в Босна изчезна мистериозно

Езеро в Босна изчезна мистериозно

04.12.201304584

Езеро в босненското село Саница изчезна мистериозно само за една нощ, като от него остана необитаема бездна с ширина 50 метра и дълбочина 30 метра.

Езера - Неси има румънски брат

Неси има румънски брат

29.09.200902486

Чудовището от Лох Нес има свой румънски брат. Динозавърът обитава езерото Тараница, което се намира до град Клуж в Трансилвания. Румънското езеро прилича много на шотландското Лох Нес.