Кое е първото, което виждате - отговорът разголва душата ви!

Кое е първото, което виждате - отговорът разголва душата ви!

Тестовете с картинки привидно са най-лесните и прости, но казват много за вас. Първото нещо, което виждате, разкрива вътрешното ви Аз и качествата, които спят се крият зад маската, която носите пред света.

1

Дърво

Дърво - Актуални текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Дърво. Материали за Дърво от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Дърво.
Дърво - Сребърно съкровище бе открито в корените на дърво в Мездра

Сребърно съкровище бе открито в корените на дърво в Мездра

17.10.20170327

Съкровище от 182 сребърни монети е било открито в корените на дърво в град Мездра. Датировката на монетите предстои, но се предполага, че те са сечени от римски император.

Дърво - Удивително дърво кърви, когато го отрежат

Удивително дърво кърви, когато го отрежат

30.09.201501807

Pterocarpus angolensis е необикновено дърво в Южна Африка. Когато го отрежат, от стъблото започва се появява течност, които поразително много прилича на човешката кръв.

Дърво - Мъртво дърво в съня ви е знак за загуба

Мъртво дърво в съня ви е знак за загуба

30.04.201401670

Ако сънувате мъртво дърво, това е знак за предстояща загуба. Ако в съня си отсичате дърво, това означава, че не насочвате силите си в правилната посока.

Дърво - Дървени талисмани за късмет

Дървени талисмани за късмет

23.03.2011014009

Ромбовидна брошка от липа улеснява общуването с хората, а Девите стават по-здрави, ако носят плочка от липа върху бяло шнурче. От дъб се прави талисман за късмет.

Дърво - Откриха най-старите протези в света

Откриха най-старите протези в света

19.02.201103847

Най-старите протези в света са направени в Древен Египет преди три хилядолетия. Това са палци на крака, изработени от дърво и кожа и от материал, наподобяващ картон.

Дърво - Тесто и гребен карат мъжа да полудее по вас

Тесто и гребен карат мъжа да полудее по вас

23.02.20100109504

Магия с гребен и с тесто може да накара мъжа да има силна нужда от вас, без сам да разбира защо. За целта се ползва дървен гребен, с който само вие сресвате косата си, и течно тесто с мая.

Дърво - Брезата пази от негативна енергия и депресия

Брезата пази от негативна енергия и депресия

17.01.2010016594

Брезата е едно от най-полезните за човека дървета, твърдят руски специалисти. От векове много народи наричат брезата дървото на живота и я свързват с плодородие, магия и разваляне на магии.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни