Изчистване на кармата чрез енергийни практики

Изчистване на кармата чрез енергийни практики

1

Причина и обяснение на днешния забързан и изнервен свят, изпълнен със страх и агресия, могат да са кармичното страдание на хорските души и негативните външни енергии, измъчващи духовната същност на човечеството.

1

Духовни практики

Духовни практики - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Духовни практики. Материали за Духовни практики от древността до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Духовни практики.
Духовни практики - Разкрита е тайната на индиеца, не ял и пил от 75 г.

Разкрита е тайната на индиеца, не ял и пил от 75 г.

10.07.20151140777

Лекари изнесоха окончателните си становища за феноменалния индиец, който в продължение на 75 години не яде и не пие вода.

Духовни практики - Уроки и урочасване при деца

Уроки и урочасване при деца

20.12.2012226832

Когато говори за уроки и урочасване, П. Димков уточнява, че най-податливи на това подло хипнотизиране са децата или хората със слаба воля.

Духовни практики - Практиката на даване и получаване Тонглен

Практиката на даване и получаване Тонглен

22.11.201225266

Тонглен е духовна практика, която представлява взаимообмяна с други същества. Тя служи за активиране на добрина и състрадание.

Духовни практики - Астралните пътешествия - време за мечти

Астралните пътешествия - време за мечти

17.10.201224743

Още от древността хората са познавали изменените състояния на съзнанието. Мъдреци, магове и жреци от различни култове и религии са ги постигали с помощта на специални духовни практики.