Кое митично същество си според зодията

Кое митично същество си според зодията

Чертите на всеки зодиакален знак могат идеално да се впишат в описанията за част от митологичните същества през Древността. Може да разберете с кое от древните създания си приличате по нрав, спрямо зодията.

1

Дракони

Дракони - Новите текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Дракони. Материали за Дракони от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Дракони.
Дракони - Учени откриха фосил на дракон

Учени откриха фосил на дракон

11.03.201512210

Канадски учени отриха в Китай останки от непознат вид динозавър, чийто врат е два пъти по-дълъг от тялото му. Те са нарекли новия вид Цинцзянлун, което означава Дракона от Цинцзян

Дракони - Какво означава Драконът в съня

Какво означава Драконът в съня

15.09.201216727

Ако сънувате дракон, който напада хора или сгради, това е символ на богатство. Това означава, че ви очаква непредвидената подкрепа на много високопоставен човек.

Дракони - Източните дракони

Източните дракони

04.01.201225878

В Китай драконите символизират благородство и се смятат за мъдри същества, които знаят тайните на магията. Водните дракони обединяват студеното водно начало и горещото огнено начало.

Дракони - Учени издирват дракон в Гамбия

Учени издирват дракон в Гамбия

15.09.200912797

Тайнствено зелено животно с конска глава и гребен на гърба обитава фолклора на Западна Африка. Митични същества и дракони криптиди приличащи на китайски дракон.