Който има домашен любимец, няма проблеми със съня

Който има домашен любимец, няма проблеми със съня

Хората, които имат домашни любимци, нямат проблеми със съня, установили са специалисти по неврофизиология в САЩ. Ако отглеждате котка или куче в дома си, е грешка да го гоните от стаята си за през нощта

1

Домашни любимци

Домашни любимци - Новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Домашни любимци. Любопитни статии за Домашни любимци от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Домашни любимци.
Домашни любимци - Домашните любимци тормозят съня ни

Домашните любимци тормозят съня ни

25.09.201453142

Собствениците на животни твърдят, че губят поне час и половина сън, защото любимецът започва да драска, да мяука, да лае или просто се качва при тях и окончателно да ги събужда.

Домашни любимци - Опашките на кучетата показват дали са щастливи

Опашките на кучетата показват дали са щастливи

29.11.201302408

Известно е, че при хората различните емоции могат да активират различни мозъчни центрове в двете полукълба – това съответно се отразява и на движенията. Неврологът професор Джорджи Вальортига е опитал да разбере как влияе това при кучетата.

Домашни любимци - Домашните любимци ни пазят от зли сили

Домашните любимци ни пазят от зли сили

22.11.201308865

Широко разпространено твърдение е, че домашните животни могат да ни защитят от негативна енергия, тъмни сили и зли хора. В немските митове се разказва, че ако куче прескочи трупа на починал човек, той ще се превърне във вампир

Домашни любимци - Животните са екстрасенси

Животните са екстрасенси

13.09.201304833

Хиляди истории свидетелстват, че животните могат да разбират човешката реч, да четат мислите ни и дори да спасят живота ни от опасности, за които не подозираме.

Домашни любимци - Котешки суеверия

Котешки суеверия

24.02.2013012610

В Древен Египет всяка умряла котка била мумифицирана и съответно, погребвана в храм на богинята. Всяка умряла домашна котка пък се почитала от цялото семейство, като всички трябвало да си обръснат веждите и да я оплакват.

Домашни любимци - Кучетата предсказват бъдещето

Кучетата предсказват бъдещето

02.10.2012034543

Смята се, че кучетата могат да предсказват бъдещето, тъй като енергийните им свойства са много близки до тези на човека. Менталното тяло на кучето е развито много повече от на останалите домашни животни.

Домашни любимци - Как животните усещат опасността и спасяват стопаните си

Как животните усещат опасността и спасяват стопаните си

18.09.201207085

Често животните по необясним начин усещат опасността, която е надвиснала над стопаните им, и се опитват да ги предупредят и предпазят.

Домашни любимци - Магически съвети за избиране на куче

Магически съвети за избиране на куче

05.09.201207146

Когато избирате куче за домашен любимец, е добре да се съобразите не само с афинитета ви към определена порода, но имайте предвид, че различните видове кучета помагат за различни магически цели.

Домашни любимци - Психология на котките

Психология на котките

14.05.2012013551

Котките са красиви и гальовни създания, които обичат вниманието, галенето и нежността. Грижете се добре за своята котка и тя ще ви се отплати.

Домашни любимци - Кучетата укрепват взаимоотношенията в семейството

Кучетата укрепват взаимоотношенията в семейството

07.11.201102877

Семействата, които отглеждат куче, са по-щастливи и установяват по-ползотворни и пълноценни взаимоотношения помежду си.