Долината на смъртта пази Портата към Ада

Долината на смъртта пази Портата към Ада

Съединените Американски Щати са първата нация, която решава да се бори за опазването на природните си съкровища. Това не е никак странно, тъй като на огромната й площ се намират едни от най-впечатляващите гледки в света.

1

Долината на смъртта

Долината на смъртта - Новите заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко касещо Долината на смъртта. Любопитни статии за Долината на смъртта от вековете до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Долината на смъртта.
Долината на смъртта - Долините на смъртта – площадки на извънземни?

Долините на смъртта – площадки на извънземни?

30.01.201026255

Долината на смъртта в Калифорния и Якутия може би са площадки за кацане на извънземни, смятат учени. Според някои хипотези там има площадки за кацане на извънземни кораби.

Долината на смъртта - Камъни се търкалят сами в Долината на смъртта

Камъни се търкалят сами в Долината на смъртта

20.12.200915002

Камъни в Долината на смъртта се търкалят сами. Според една от теориите на учените движението на камъните се дължи от съвкупност от метеорологични условия. Странни явления в долината на смъртта.

Долината на смъртта - Долината на смъртта състарява за дни

Долината на смъртта състарява за дни

01.12.20091736155

Прочутата Долина на смъртта, която се намира в Тибет в планината Кайлас, превръща хората в старци за броени дни. Тибетските лами идват тук, когато искат по-бързо да се простят с живота.

Долината на смъртта - Градът на боговете в Тибет

Градът на боговете в Тибет

17.02.2009823648

През август-октомври 1999 г. група учени заминава за Тибет в търсене на легендарния Град на Боговете. Ето каква казва ръководителя на експедицията проф. Мулдашев.