Притча за доверието

Притча за доверието

1

Живели някога трима верни приятели - Доверието, Любовта и Приятелството. Те обитавали малка спретната къщурка, но били щастливи, защото живеели заедно.

1

Доверие

Доверие - Най-новите заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко относно Доверие. Нашите статии за Доверие от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Доверие.
Доверие - Притча за безкрайната любов

Притча за безкрайната любов

17.02.2015213259

Когато любовта е истинска, тя се асоциира не само с романтични мигове, но и с благодарност, уважение, разбиране и доверие. Където цари такава любов, място за раздяла няма.

Доверие - Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

15.11.20140821

Ново устройство разчита емоциите само по мимиките на лицето ви – в него има вградена камера. Учените твърдят, че след като събере данни, джаджата може дори да разбере каква музика харесвате и да подбира точно такава.

Доверие - Позата насън издава каква е любовта ви

Позата насън издава каква е любовта ви

22.04.2014081740

Позата по време на сън издава как ще се развият отношенията с новия ви партньор, твърдят психолози. Ако сте с гръб един към друг, си имате пълно доверие и си давате свобода.

Доверие - Жените пазят тайна тридесет и две минути

Жените пазят тайна тридесет и две минути

08.03.201302895

В резултат на неумението да пазят тайна много жени губят доверието на свои близки и дори на работодателите си. Жената може да пази тайна не повече от тридесет и две минути.