Доказано от науката! Ето какво разкрива рожденият месец за вас

Доказано от науката! Ето какво разкрива рожденият месец за вас

Дали месецът, в който сте родени, има влияние върху характера и здравословното ви състояние? Да и то не само според астрологията, а и според науката.

1

Диабет

Диабет - Последните теми и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Диабет. Нашите статии за Диабет от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Диабет.
Диабет - Мозъкът старее заради недоспиване

Мозъкът старее заради недоспиване

23.10.201502305

Заради недостига на сън мозъкът старее по-бързо и хората, които не си доспиват страдат по-често от деменция, Алцхаймер и други болести, свързани с паметта.

Диабет - Малкото сън и преумората водят до диабет

Малкото сън и преумората водят до диабет

16.09.201502855

Изморителната работа с дълги или извънредни часове и без почивка през работната седмица увеличава значително риска от диабет от 2-ри тип, твърдят нюйоркски учени.

Диабет - И дългият сън не е полезен

И дългият сън не е полезен

13.07.201302540

Не само краткият, но и дългият сън не е полезен. Мащабно 15-годишно изследване на американски учени показа, че дългият сън е рисков фактор за заболяване от диабет.

Диабет - Британци учат кучета да откриват диабет

Британци учат кучета да откриват диабет

27.11.200901300

Учени от Кралския университет в Белфаст откриха, че някои породи кучетата имат способността да усещат намаленото ниво на кръвната захар при хора с диабет. Обучават кучета да лаят при хипогликемия.