Уроците на Далай Лама, които всеки трябва да запомни

Уроците на Далай Лама, които всеки трябва да запомни

Далай Лама е духовен учител и приеман за гуру от милиони хора по света. През 1989 година получава Нобелова награда за мир за делото си, а тук може да прочетете някои от неговите завети, които всеки ден трябва да си повтаряме.

1

Далай Лама

Далай Лама - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Далай Лама. Материали за Далай Лама от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Далай Лама.
Далай Лама - Правилата на Далай Лама за щастлив и спокоен живот

Правилата на Далай Лама за щастлив и спокоен живот

25.04.201701773

Духовният лидер Далай Лама е истинско олицетворение за живот, изпълнен с хармония и удовлетвореност. За да живеете като него, тай съветва да спазвате няколко основни правила.

Далай Лама - Таблица на Далай Лама сбъдва желания

Таблица на Далай Лама сбъдва желания

20.08.20140240249

Таблица на Далай Лама може много лесно да ви покаже дали вашето желание ще се сбъдне, както и къде се крие ключът към осъществяването на желанията ви

Далай Лама - Тест на Далай Лама сбъдва желание

Тест на Далай Лама сбъдва желание

01.04.2014043311

Популярният будистки учител Далай Лама е разработил тест, чрез който, освен че можем сами да изследваме личността си, можем да изпълним и едно от нашите желания.

Далай Лама - Правила за добър живот от Далай Лама

Правила за добър живот от Далай Лама

16.04.2013051741

Далай Лама, който е известен като един от най-мъдрите хора на нашето време, е формирал няколко основни правила за добър живот. Големите успехи и голямата любов са свързани и с голям риск.

Далай Лама - Мисли за успеха от Далай Лама

Мисли за успеха от Далай Лама

15.11.201209923

Понякога е добре да не получиш веднага това, за което мечтаеш. Понякога сбъдването на мечтата може да е загуба на ценен шанс.

Далай Лама - Историята на Далай Лама

Историята на Далай Лама

26.10.201206330

Далай Лама се смята за глава на целия тибетски будизъм и когато се обръщат към него, хората го наричат Ваше светейшество.

Далай Лама - Хиндуистката митология представя светът като съня на бог Вишну

Хиндуистката митология представя светът като съня на бог Вишну

20.01.200902620

Осъзнатото сънуване е основата на будистката практика, наречена Йога на състоянието на сънуване, за която се знае, че датира от преди поне хиляда години.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни