Сънувате ли тези сънища? Значи нещо в живота ви не е наред

Сънувате ли тези сънища? Значи нещо в живота ви не е наред

Кошмарите са най-ясният сигнал, че в ежедневието ви има нещо, което ви притеснява, а според последни изследвания има няколко основни сънища, по които може да разберете, че не се чувствате добре.

1

Голота

Голота - Последните заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Голота. Нашите статии за Голота от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Голота.
Голота - Голотата и дрехите насън имат значение! Вижте какво е то

Голотата и дрехите насън имат значение! Вижте какво е то

23.06.201602477

Психологът Ян Уолънс е прекарал 30 години в изследване на човешките сънища. Оказва се, че сънят, в който сме голи е един от на-често срещането и той се появява със специфично значение.

Голота - Сънувам, че съм гол! Какво ще значи?

Сънувам, че съм гол! Какво ще значи?

23.03.2014029193

Започва вашето ежедневие – ходене на работа, чакане за автобуса или пък просто разходка пеша по улицата - когато изведнъж осъзнавате, че се сънувате съвършено гол.

Голота - Сънища за голота

Сънища за голота

27.07.201306811

Ако в съня си виждате много голи хора на едно място, ще станете жертва на измама и ще загубите много пари. Ако виждате много красива гола жена в съня си, това предвещава много успехи в работата.

Голота - Денят на Свети Валентин заменил празника на голите римляни

Денят на Свети Валентин заменил празника на голите римляни

14.02.201101834

Денят на Свети Валентин сложил край на древноримските празници, известни като Луперкалии, по време на които голи мъже биели с бичове жени, за да заченат.