Български магии

Български магии

3

Българските магии от древността са правени с цел да донесат щастие и за да предпазват от злото. През годините тяхната тайнственост е пазена от баячки, врачки и магьосници. Тайнството е забулено в мистерии, като знанието за него е предавано от поколения

1

Гледачки

Гледачки - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко за Гледачки. Любопитни статии за Гледачки от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Гледачки.
Гледачки - Как да разберем, че гледачката ни лъже

Как да разберем, че гледачката ни лъже

02.06.2013416424

Не всички гледачки казват истината, някои от тях само продават надежда. Трябва да се уверите, че сте попаднали на истинска гледачка, но как да разберете дали е шарлатанка?

Гледачки - Урок по гледане на кафе

Урок по гледане на кафе

10.01.2013014288

Стига да има въображение, всеки може да разчита фигурите, които се различават по чашата. Нека не забравяме, че гледането на кафе трябва да си остане по-скоро забавление, отколкото неопровержима информация, на която да вярваме безпрекословно.

Гледачки - Как сами да си леем на восък

Как сами да си леем на восък

30.11.2012051897

Ако искате да си леете восък с цел врачуване или премахване на магия, ви трябва парченце църковен восък. Получава се от разтапянето на църковна восъчна свещ. За тази цел не са подходящи парафиновите свещи.

Гледачки - Срещу 2 бона се става врачка

Срещу 2 бона се става врачка

08.06.201103303

Феноменът с гледачките си е чисто български патент. На практика всеки може да стане гадател. Таксата, срещу която можете да се преквалифицирате на врачка, е 2000 лева.

Гледачки - Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

21.12.2010055716

Можете да си спестите разходките до гледачки, които хвърлят боб, за да познаят бъдещето, и да направите това сами. Отделните бобчета означават различните части на тялото.