Жена записа глас на призрак, посетил я, докато спи

Жена записа глас на призрак, посетил я, докато спи

Благодарение на новите мобилни приложения може да се запишем, докато спим. Това направила и Джени, посъветвана от личния си лекар, а записът ѝ разкрил нещо ужасяващо.

1

Глас

Глас - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Глас. Любопитни статии за Глас от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Глас.
Глас - Нашенка с уникална дарба лекува безплатно над 20 заболявания

Нашенка с уникална дарба лекува безплатно над 20 заболявания

13.04.2016922850

Вече почти четвърт век лечителката се бори със заболяванията на хора от цялата страна, като им помага напълно безплатно.

Глас - Гласът и речта ни показват целия ни характер

Гласът и речта ни показват целия ни характер

19.12.2014111880

Тембърт, интонацията на гласа, както и най-използваните думи, с които изразяваме мисълта си, ясно показват нашия характер, дори и когато се опитваме да прикрием някои черти от него.

Глас - Гласът издава характера

Гласът издава характера

20.06.20121037991

Гласът на човек издава определени черти от характера му. От това как събеседникът говори можем да си направим много изводи относно истинската му същност. На-важните показатели са тембър на гласа, скорост на говорене и височината на гласа.

Глас - Силата на мълчанието

Силата на мълчанието

24.07.2011310072

Когато говорите, нарушавате собственото си енергийно поле. Силата на мълчанието помага за подобряване на обмяната на енергии с Вселената и от това ще се чувствате по-добре.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни