Космосът променя ДНК-то ни! Вижте историята на единствените близнаци астронавти

Космосът променя ДНК-то ни! Вижте историята на единствените близнаци астронавти

Скот Кели е астронавтът, който прекара цяла една година в открития Космос. Днес, отново на Земята, той има различна ДНК от тази на неговия еднояйчен близнак.

1

Генетичен код

Генетичен код - Най-новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко свързано с Генетичен код. Любопитни статии за Генетичен код от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Генетичен код.
Генетичен код - Откриха втори таен ДНК код

Откриха втори таен ДНК код

20.09.201422739

Учените направиха сензационно откритие – втори тайнствен код се крие в човешкото ДНК. Вторият ДНК код стои в сянка, тъй като е записан върху първия.

Генетичен код - Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

19.01.2014731327

Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев провели изследване заедно с екип от лингвисти, от което се установило, че думите влияят върху човешкото ДНК.

Генетичен код - Човек и акулите са със сходен геном

Човек и акулите са със сходен геном

18.12.201321110

Най-старият океански хищник е бялата акула. Наскоро учените за първи път разкодираха нейния геном. Оказва се, че той до голяма степен е сходен с генетичния код на човека.

Генетичен код - Откриха как се удължава животът

Откриха как се удължава животът

03.09.201315195

Изследователска група от японски учени разкри тайната на дългия живот. Чрез манипулиране на генетичния код жизненият цикъл на организмите ще може да се удължава.

Генетичен код - Сънищата - послания от нашето подсъзнание

Сънищата - послания от нашето подсъзнание

08.05.2013411358

Учени от Харвард твърдят, че са установили, че когато човек изпадне в трудна ситуация, може да открие най-ефективните методи да излезе от нея по време на сън.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни