Вълшебникът Филип Пети, който се разходи по небето

Вълшебникът Филип Пети, който се разходи по небето

Ако никога не сте чували името на Филип Пети, трябва бързо да поправите тази грешка, защото това е един от най-добрите магьосници. Той е успял да ходи по небето, без да използва визуални илюзии.

1

Вълшебници

Вълшебници - Най-новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Вълшебници. Нашите статии за Вълшебници от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Вълшебници.
Вълшебници - Колеж по вълшебствата отвори врати в замъка Чоха в Полша

Колеж по вълшебствата отвори врати в замъка Чоха в Полша

18.04.201541442

Полша вече може да се похвали, че на нейна територия отвори първият колеж по магия в света. За 4-дневното си обучение в потайностите на магията всеки един от ентусиастите е заплатил по 375 долара.

Вълшебници - Историята на вещиците и магьосниците

Историята на вещиците и магьосниците

08.04.201366789

Първата вещица в историята е Кирка от Омировия епос. Преданието гласи, че Кирка била много красива. Щом някой мъж чуел омайната и песен, веднага падал подвластен на магията и.

Вълшебници - Кои са дребните вълшебници

Кои са дребните вълшебници

21.02.201343851

Дребните вълшебници са всички мънички създания от рода на гоблините, елфите, гномите и троловете. Те отдавна се навъртат около хората. Обикновено се смятат за добра поличба, въпреки че не могат сами да обърнат хода на събитията.

Вълшебници - Феите - зли магьосници или добри вълшебници

Феите - зли магьосници или добри вълшебници

25.08.2009104307

Легендите на феите тръгват от Шотландия, където ги смятали за зли създания. В други легенди пък феите са добри вълшебници. Находка на археологията за феи.