Имате проблеми със съня? Ето какво ви пречи да заспите

Имате проблеми със съня? Ето какво ви пречи да заспите

Това са няколко лесни и прости съвета, които обаче ще ви свършат чудесна услуга. Стига да опитате, скоро ще забележите колко по-лесно и бързо заспивате. Качественият сън си заслужава всяка жертва

1

Вредни Навици

Вредни Навици - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Вредни Навици. Нашите статии за Вредни Навици от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Вредни Навици.
Вредни Навици - Откажете се от тези навици и щастието ще дойде

Откажете се от тези навици и щастието ще дойде

18.05.201903961

Казват, че човек има контрол над 70 процента от събитията в живота си. Останалите 30 процента не подлежат на нашите действия и няма как да бъдат предвидени.

Вредни Навици - Девет вредни навика могат да ни убият

Девет вредни навика могат да ни убият

25.06.201403477

Замърсяването на въздуха довежда до изчерпване на кислородното му съдържание, което с времето затруднява функционирането на мозъчните клетки.

Вредни Навици - Защо отслабва паметта ни?

Защо отслабва паметта ни?

14.12.201206490

Не само възрастта, но и неправилният начин на живот също е причина за отслабване на паметта. Недоспиването, пушенето, стреса, алкохолът, нездравословното хранене допринасят за отслабването на паметта.

Вредни Навици - Десет начина моментално да подобрите живота си

Десет начина моментално да подобрите живота си

14.03.2010014610

За да ви подобрите живота си, отървете се от вредните навици. Сред тях са слагането на етикети, обобщаването, ровенето в стари обиди и проблеми. Не вярвайте на емоциите.