Гадаене с камъчета отговаря бързо на въпросите ти

Гадаене с камъчета отговаря бързо на въпросите ти

Ако искате да разберете какво ви очаква в близкото бъдеще, можете да опитате отговора, като извършите едно много лесно гадание с камъчета.

1

Врачуване

Врачуване - Най-новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Врачуване. Материали за Врачуване от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Врачуване.
Врачуване - Гадание с листчета ще даде бързо решение на проблемите ви

Гадание с листчета ще даде бързо решение на проблемите ви

10.02.201803819

Има много начини да узнаете какво ви очаква в бъдещето и как да решите проблемите си. Гадаенето с листчета е един от тях. Бързо и лесно, то може да се направи от всеки и да му даде правилната насока в живота.

Врачуване - Врачуване с огледало след полунощ

Врачуване с огледало след полунощ

13.11.2013024407

Безспорно най-атрактивен сред методите за гадаене е врачуването с огледало. Старите магьосници смятат врачуването с огледало за най-силното, но и най-опасното. Врачуване с огледало.

Врачуване - Врачуване на лист

Врачуване на лист

27.10.2013033660

Врачуването на лист в повечето случаи включва използването на числа. Според психолозите всяко число има таен знак, който показва чувства има в дълбочините на човешката душа. С това врачуване на лист може да разкриете неочаквани неща за себе си.

Врачуване - Как сами да си леем на восък

Как сами да си леем на восък

30.11.2012043922

Ако искате да си леете восък с цел врачуване или премахване на магия, ви трябва парченце църковен восък. Получава се от разтапянето на църковна восъчна свещ. За тази цел не са подходящи парафиновите свещи.

Врачуване - Стар ключ, връв и книга показват кога ще се ожениш

Стар ключ, връв и книга показват кога ще се ожениш

12.09.2009023251

Дамите, които залитат по градско врачуване с подръчни предмети, няма да сбъркат ако пробват някои от следните техники. Гадаене с орехова черупка. Ритуали с горяща хартия и стар ключ.