Мистериозната държава Шамбала и тайната на нейните обитатели

Мистериозната държава Шамбала и тайната на нейните обитатели

В индийския фолклор вече няколко века се разказва историята за непрестъпната държава Шамбала, намираща се някъде в Хималаите, и колонията от древни мъдреци, която я обитавала.

1

Висш Разум

Висш Разум - Актуални теми и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Висш Разум. Нашите статии за Висш Разум от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Висш Разум.
Висш Разум - Стивън Хокинг призна: Има Господ!

Стивън Хокинг призна: Има Господ!

12.03.2015817553

Един от най-ярките представители на научната общност – Стивън Хокинг, призна, че има Господ. Светилото в съвременната наука направи това изказване при своя реч, изнесена в Университета в Кембридж.

Висш Разум - Петър Дънов за прераждането

Петър Дънов за прераждането

16.03.20121032771

Прераждането е в основата на учението на Петър Дънов. Той казва, че човекът се преражда, за да успее да стигне до духовното съвършенство и достигането на висшия разум.

Висш Разум - Лабиринтите на съдбата

Лабиринтите на съдбата

03.12.201057324

Много често животът е низ от загадъчни и мистични съвпадения на съдбата. Всички събития са планирани предварително от някакъв непознат Висш разум. Писател прогнозирал трагедията с Титаник .

Висш Разум - Индийска медитация отделя душата от тялото

Индийска медитация отделя душата от тялото

26.10.200949300

Сомати е висша форма на медитация, която отделя душата от тялото посредством висш разум. В основата стои връзката между биополето и водата в организма, твърди индийския свами Дарам Радже Бхарти.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни