Узнай бъдещето си с тасеография - най-точният и евтин метод за гадаене

Узнай бъдещето си с тасеография - най-точният и евтин метод за гадаене

Тасеографията, известна още като тасеомантия, е един от най-старите ритуали за предсказване на бъдещето, който се е практикувал още в Древен Китай.

1

Вино

Вино - Последните текстове и материали. Мистика, загадки и всичко за Вино. Любопитни статии за Вино от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Вино.
Вино - Не е мит! Исус наистина е превърнал водата във вино

Не е мит! Исус наистина е превърнал водата във вино

17.08.201701869

Сватбата в Кана Галилейска, когато Христос превръща водата във вино, е сред най-известните чудеса на Спасителя. Ново откритие на екип от израелски учени доказа, че тази история не е само мит.

Вино - Учени разчетоха библейско писание - оказа се молба за вино

Учени разчетоха библейско писание - оказа се молба за вино

24.07.20170373

Учени от университета в Тел Авив в Израел направиха удивително откритие - след като с помощта на най-модерните технологии разчетоха древно послание на гърба на камък, те с изненада установиха, че е молба за вино.

Вино - Най-древните алкохолни напитки, откривани някога

Най-древните алкохолни напитки, откривани някога

14.03.201701035

Учените са категорични! Преди колелото и наравно с огъня хората са изобретили алкохола и това е крайъгълен камък в по-нататъшното развитие на човешката цивилизация. Пием от хиляди години. Дори се смята, че алкохолът е основна причина да. . .

Вино - Лечебен мед с човешко или най-шокиращите лекове от миналото!

Лечебен мед с човешко или най-шокиращите лекове от миналото!

12.07.20160813

Макар и народната медицина да има своите доказани качества в борбата с различни заболявания, редно е да си признаем, че някои от похватите й често будят недоумение. Представяме ви най-странните медицински лекове и средства за защита от миналото

Вино - Ритуали с вино

Ритуали с вино

20.11.201207017

В магьосничеството се използва при ритуали за посвещаване и изпитания, тъй като представлява тънката бариера между животинската природа на смъртния човек и неговия безсмъртен дух.

Вино - Виното в Древна Гърция

Виното в Древна Гърция

19.04.201103375

Чашите за вино, използвани от древните гърци, отразяват хода на историята. Срещите, на които се пиело вино, се наричали симпозиуми, и на тях се допускали само представители на елита.

Вино - Трифон Зарезан си отрязал носа заради Богородица

Трифон Зарезан си отрязал носа заради Богородица

14.02.201102088

Трифон Зарезан си отрязал носа, след като обидил Богородица, гласи древно предание. На Трифон Зарезан, празника на винарите и лозарите, се меси пита и се пече пиле, зарязва се лозето.

Вино - Стафиди и червено вино пазят от урочасване

Стафиди и червено вино пазят от урочасване

26.05.201009711

Комплимент от приятелка за визията ви, някоя придобивка в дома ви или пък успех в работата може да е урочасване. Ритуал с вино и стафиди може да ни спаси от силата на злите очи

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни