Техниката, с която ще чувате гласа на сърцето си, а не на разума

Техниката, с която ще чувате гласа на сърцето си, а не на разума

При вземането на важни решения много хора предпочитат да се вслушат в гласа на сърцето и интуицията си, но е трудно, тъй като инстинкта на разума в повечето случаи е по-силен.

1

Вземане на решения

Вземане на решения - Новите текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко касещо Вземане на решения. Материали за Вземане на решения от вековете до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Вземане на решения.
Вземане на решения - Проблемите се решават едва на сутринта

Проблемите се решават едва на сутринта

13.04.201404011

Когато се чудите как да се справите с определен проблем, просто отложете решението за сутринта. След като преспите, мозъкът ви сам ще намери решение на проблема.

Вземане на решения - Най-нерешителните зодии

Най-нерешителните зодии

25.04.20130211960

Представителите на различните знаци на зодиака имат коренно различен характер. Някои от тях се отличават с невероятна смелост, други просто следват съдбата си и не смеят да вървят извън утъпканите пътечки.

Вземане на решения - Характер според сезона на раждане

Характер според сезона на раждане

12.03.2013017994

В зависимост от сезона, в който е роден човек, той има определени качества на характера. Жените, родени през зимата имат мъжки характер, а зимните мъже са непредсказуеми

Вземане на решения - Как да не пропуснете знаците на съдбата

Как да не пропуснете знаците на съдбата

22.02.2012035483

На всеки се случва да изпадне в задънена улица и да не знае как да намери изход от трудна ситуация. Но и в най-трудната ситуация на негово разположение са знаците на съдбата.

Вземане на решения - Други взимат решения вместо нас

Други взимат решения вместо нас

05.12.201005306

Социално изследване на американски учени доказва, че когато взимаме дадено решение, това се дължи на влиянието на социалната ни група. Това важи също така за затлъстяването и дори секса.

Вземане на решения - Защо на някои хора им е трудно да взимат решения

Защо на някои хора им е трудно да взимат решения

04.10.201007698

Някои хора взимат решения много трудно и преди да го направят, претеглят всички плюсове и минуси. Такива хора са амбивалентни, тоест имат двойствено отношение към нещата.

Вземане на решения - При опасност мъжете са по-бързи

При опасност мъжете са по-бързи

12.08.201001511

Женският и мъжкият мозък по различен начин реагират при опасност. При мъжете се задейства част на мозъка, която е отговорна за взимането на решения. При жените са по-силни емоциите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни